Accountants opgelet: messcherpe najaarsactie Novak Kwaliteitssysteem

Breng uw kwaliteitsbeheersing snel en eenvoudig up-to-date met de najaarsactie van het Novak Kwaliteitssysteem. Heeft u een kantoorlidmaatschap bij Novak? T/m 31 dec dit jaar profiteert u van 60% korting op de aanschaf van het Novak Kwaliteitssysteem.

Het meest complete, meest praktische en meest innovatieve kwaliteitssysteem voor mkb-accountantskantoren in Nederland. 

de NVKS, de AVG, de Wwft, de VGBA, de ViO en de standaarden op opdrachtniveau? Heeft u de actualiteiten op uw netvlies en geïmplementeerd binnen uw kantoor? Met het Novak Kwaliteitssysteem implementeert u binnen een handomdraai (nieuwe) wet- en regelgeving die voor uw praktijk van toepassing zijn. Het is een geruststellende gedachte dat uw kantoor werkt conform actuele wet- en regelgeving zonder dat u hier zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn.

Het Novak Kwaliteitssysteem is een integraal kwaliteitssysteem op zowel kantoor- als opdrachtniveau dat door een redactieteam up-to-date wordt gehouden. Het geeft niet alleen invulling aan uw stelsel van kwaliteitsbeheersing, maar ook aan de beheersing van kwaliteit binnen uw kantoor.

Wilt u eerst kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem, dan kunt u zich aanmelden voor een online demo. Stuur hiervoor een e-mail naar novak@novak.nl. Bent u geen kantoorlid van de stichting Novak? Geen probleem. Door nu kosteloos lid te worden kunt u alsnog profiteren van bovenstaande aanbieding.

U krijgt een gratis Novak-lidmaatschap t/m 31 december 2020. Wilt u blijvend profiteren van aanzienlijke kortingen op de producten en diensten van Novak? Sluit dan direct het kantoorlidmaatschap PLUS af!

De korting geldt zowel voor de 3 basisvarianten als de losse modules, deze geldt NIET voor Variant 4 met de centrale Scienta omgeving.

Maak nu een afspraak voor een gratis demo door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.