Home » Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Company.Info

Leden van de stichting Novak kunnen profiteren van een voordelig abonnement op Company.info. Company.info, marktleider in diepgaande bedrijfsinformatie en -nieuws, biedt informatie over alle organisaties in Nederland en is 24/7 online beschikbaar.

De voordelen voor Novak-leden van het afnemen van een abonnement op Company.info zijn:

  • besparingen op KvK-kosten (40 tot 80 procent);
  • tijdsbesparing bij voorbereiding maatwerkadvies bij cliënten met behulp van formele (digitale) informatie, zoals jaarstukken, concernrelaties en mutaties bij de KvK;
  • eenvoudig creditmanagement door levering van jaarcijfers;
  • op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij klanten zoals nieuwe inschrijvingen in de regio, deponeringen bij de KvK, verhuizingen, bestuurswisselingen en overig nieuws uit meer dan duizend bronnen;
  • mogelijkheid tot gerichte marketingacties per regio en sector;
  • benchmarken van organisaties.

Novak-leden kunnen de onderstaande twee abonnementen voor beperkt gebruik afnemen.

Abonnement Business+
Hierbij is het mogelijk om gedurende een jaar 240 unieke bedrijfsrapporten (inclusief aanwezige jaarrekening, concernstructuur, contactpersonen, uittreksel, nieuws, et cetera) te bekijken voor € 708,- per jaar (exclusief btw). U kunt met dit abonnement jaarlijks 4.200 bedrijven naar Excel exporteren op basis van de zoekopdracht van de gebruiker.

Abonnement PRO+
Hierbij is het mogelijk om gedurende een jaar 720 unieke bedrijfsrapporten (inclusief aanwezige jaarrekening, concernstructuur, contactpersonen, uittreksel, nieuws, et cetera) te bekijken voor € 1.399,- per jaar (exclusief btw). U kunt met dit abonnement jaarlijks 12.600 bedrijven naar Excel exporteren op basis van de zoekopdracht van de gebruiker.

Op zowel Abonnement Business+ als op Abonnement PRO+ ontvangen Novak-leden 10 procent korting. Daarnaast biedt Company.info ook onbeperkte abonnementsvormen aan tegen nog scherpere tarieven. De prijzen van de producten van Company.Info vindt u op https://companyinfo.nl/prijzen/online.

Company.Info biedt ook informatie aan via Webservices. U koopt hierbij een tegoed (vanaf € 300,- exclusief btw) waarmee u informatie kunt aankopen vanuit diverse bronnen. Deze informatie is ook te ontsluiten via diverse CRM/ERP-systemen.

Ga voor meer informatie of voor het afsluiten van een abonnement naar https://companyinfo.nl/novak.