Home » Binsend – Veilig en overzichtelijk bestanden uitwisselen

Binsend – Veilig en overzichtelijk bestanden uitwisselen

Wat is Binsend?

Binsend is een platform waarmee je makkelijk en veilig bestanden kan uitwisselen met diverse personen. Hiermee creëer je overzicht en structuur in de dagelijkse werkzaamheden. Binsend vereenvoudigt het proces om bestanden op te vragen, zowel voor de organisatie die ermee werkt als voor de klanten.

Een van onze belangrijkste uitgangspunten is veiligheid. Alle bestanden staan in een beveiligde omgeving. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en voorkomt datalekken.

Ontdek Binsend hier.

Over Binsend

Binsend is ontwikkeld in samenwerking met diverse accountantskantoren die vraagstukken hadden over het opvragen van bestanden en het overzichtelijk houden van dit proces. Gezamenlijk hebben we hier een oplossing voor bedacht: Binsend.

 

‘Binsend zorgt voor structuur in de dagelijkse werkzaamheden van accountants’

 

Korting

Zelf ontdekken wat Binsend voor jou kan betekenen? Mail de code ‘Novak1’ naar hello@binsend.com en krijg 3 maanden gratis het starterspakket t.w.v. € 110,- per maand.”

Doel

Het overzichtelijk en efficiënt kunnen uitwisselen van bestanden, op één veilige plek. Met als resultaat heldere communicatie en een lagere factuur voor de klant.

Voordelen

  • Een van onze belangrijkste uitgangspunten is veiligheid. Alles staat in een beveiligde omgeving. Je beheert zelf de toegang tot alle bestanden en bepaalt daarmee welke informatie voor wie beschikbaar is.
  • Binsend zorgt voor overzicht over alle opgevraagde bestanden. Op ieder moment kan worden bekeken wat en hoeveel er is aangeleverd.
  • Binsend zorgt voor structuur in de dagelijkse werkzaamheden van accountants.

Volg ons
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/binsend/

Bezoek- en postadres
Gronausestraat 710
7534 AM Enschede
053- 700 97 22
www.binsend.com
hello@binsend.com