Home » BTW-PLAZA

BTW-PLAZA

Om klanten proactief te kunnen adviseren op btw-gebied biedt Novak kantoren de kans een abonnement af te sluiten bij BTW-PLAZA. Er zijn drie abonnementsvormen voor BTW-PLAZA: BASIS, PREMIUM en PRO.

Om kennis te maken met BTW-PLAZA kunt u een maand lang kosteloos gebruik maken van het BASIS-abonnement. Dit proefabonnement stopt automatisch. U kunt uw abonnement tijdens of na de proefperiode omzetten, en kiezen uit de onderstaande varianten, met voor Novak-leden speciale prijzen.

*     prijzen zijn exclusief btw, per jaar en in euro’s
**   bij 10 adviesuren x € 160 exclusief btw per uur krijgt u uw abonnementsgeld terug
*** gratis chatfunctie tot maximaal 10 uur per jaar.

BASIS-abonnement
Actueel btw-nieuws, het uitgebreide btw-handboek, handige downloads en de nieuwsbrief ‘Btw-up-to-date’. Voor advies betaalt u een gereduceerd tarief van € 160,- (exclusief btw) per uur.

PREMIUM-abonnement
Deze abonnementsvorm biedt u kennis, nieuws én gratis advies! In vergelijking met BASIS krijgt u toegang tot meer nieuws en specifieke branche-informatie. En heeft u een vraag voor één van de adviseurs, dan kunt u zonder extra kosten via de chat direct contact opnemen. Bellen is uiteraard ook mogelijk. Premium is compleet, overzichtelijk en voordelig.

PRO-abonnement
Met het PRO-abonnement krijgen standaard twee gebruikers toegang tot BTW-PLAZA. Elke extra gebruiker betaalt een gereduceerd tarief van € 149,- exclusief btw. Meerdere collega’s kunnen dan gebruikmaken van het gratis advies via chat. U ontvangt ook 50% korting op onze praktijkbijeenkomsten (waarvoor u vaak PE-uren krijgt).

Lees hier een gespecificeerd overzicht van de verschillende abonnementsvormen.

Voor een proefabonnement en alle overige abonnementen kunt u terecht op de website van BTW-PLAZA: www.btwplaza.nl/aanmelden/novak. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met BTW-PLAZA (telefoon: 088-2989898, e-mail: info@btwplaza.nl). Ook kunt u contact opnemen met Guus Ham via 06-51186741 of g.ham@novak.nl.