Home » Fietsmobiliteit

Fietsmobiliteit

Ledenvoordeel op (elektrische) fietsen

Fietsvoordeelshop heeft, speciaal voor Novak, een ruim assortiment A-merken samengesteld. U krijgt minimaal 15% korting op alle fietsen en E-bikes van Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina, Cube, Union, Kalkhoff, Pegasus en Koga. Mocht de gewenste fiets of E-bike er toch niet tussen staan, dan kunt u contact opnemen met Fietsvoordeelshop.  Zij zullen er alles aan doen om deze alsnog toe te voegen.

Dé Fietsenwinkel op het internet

Fietsvoordeelshop staat voor hoge kwaliteit tegen de scherpste tarieven in Nederland. Ze bezorgen alle fietsen en E-bikes 100% rijklaar met een eigen bezorgservice. De bezorger zal het zadel ter plekke op maat afstellen en uitleg geven over het e-bike systeem. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan in de garantieperiode, herstellen ze dat kosteloos met een servicebus (mobiele werkplaats). Kortom: kwaliteit en service staat voorop. In alle Fietsvoordeelshop winkels bent u meer dan welkom voor een proefrit en een persoonlijk advies. U kunt ze ook altijd bellen voor vragen en advies.

Voordeel voor Novak-leden:

  • 15-20% korting op A-merken fietsen, E-bikes en Speed Pedelecs
  • Leverbaar, meestal uit eigen voorraad
  • Altijd gratis bezorging met eigen bezorgservice
  • Standaard twee jaar garantie
  • Inclusief 1-jarige E-bike verzekering inclusief pechhulp t.w.v. gemiddeld € 90,- bij onze partner Aon

 

Novak Fietsvoordeelshop

  1. U maakt gemakkelijk een account aan op: https://novak.fietsvoordeelshop.nl/login
  2. Na het bevestigen van uw welkomst e-mail heeft u direct toegang.
  3. U kunt dan alle fietsen bekijken en eenvoudig bestellen via deze portal.
  4. Heeft u vragen over fietsen? Neem dan direct contact op met Fietsvoordeelshop.

Fiets van de zaak

Per 1 januari 2020 is de fiscale regeling voor de ‘fiets van de zaak’ veranderd. Het wordt voor werkgevers makkelijker om hun werknemers te laten profiteren van een fiets van de zaak. Ondernemers (bijvoorbeeld kleine ondernemers en zzp’ers) kunnen ook zelf gebruik maken van de regeling.

Lees meer