Home »

Woon-werkverkeer, thuiswerkdagen en zakelijke ritten van werknemers registreren

De wetgeving over de vaste reiskostenvergoeding is per 1 januari 2022 veranderd en de Belastingdienst gaat hierop handhaven. Wil je als werkgever nog steeds een belastingvrije vergoeding geven? En wil je dat jouw medewerkers flexibel kunnen inplannen of ze thuis of op kantoor werken? Dan moet er een administratie bijgehouden worden. Met Freddi kan dat eenvoudig en snel!

 

Slim dashboard voor werkgevers

Op het dashboard in de werkgeversportal zie je één oogopslag hoe je ervoor staat. Met één druk op de knop download je een kant-en-klaar bestand voor de salarisadministratie. En helemaal handig: je kunt administratiemedewerkers eenvoudig toegang geven tot de portal.

Freddi app gratis voor werknemers

Voor werknemers is er de gratis Freddi app. In twee stappen registreren ze daarmee woon-werkverkeer, een thuiswerkdag en zakelijke kilometers. Alle registraties worden automatisch toegevoegd aan de werkgeversportal. Gegevens achteraf toevoegen, wijzigen of verwijderen? Geen probleem! En heb je geen thuiswerkvergoeding? Dan kan je deze optie uitzetten en wordt deze ook niet weergegeven.

Ready. Freddi. Go!

Ook aanmelden bij Freddi gaat supersnel. Vul je e-mailadres in en we maken direct jouw persoonlijke werkgeversportal aan. Nog even wat gegevens invullen en binnen 5 minuten kun je jouw werknemers al uitnodigen!

Wat kost Freddi?

Probeer Freddi nu de eerste drie maanden gratis. Daarna betaal je normaal gesproken maandelijks €4 per werknemer. Maar speciaal voor Novak-leden is er voor 2022 een maandelijks actietarief van €3 er werknemer. Opzeggen kan maandelijks.

Daarom Freddi

Binnen 5 minuten up and running
In twee stappen registreren je werknemers woon-werkverkeer,
een thuiswerkdag en zakelijke kilometers. Alle registraties worden automatisch toegevoegd aan de werkgeversportal. Op het dashboard zie je één oogopslag hoe je ervoor staat. Met één druk op de knop download je een kant-en-klaar bestand voor de salarisadministratie.

Tevreden medewerkers

Door de wijziging in de wet- en regelgeving moeten je werknemers opeens verplicht een administratie bijhouden. Gelukkig kan dat met Freddi eenvoudig en snel. Werknemers zijn flexibel in het kiezen of ze op kantoor of thuis werken. Omdat je ritten registreert, mag je daadwerkelijk gereden kilometers gewoon belastingvrij vergoeden. Werknemers krijgen dus precies waar ze recht op hebben. En daar worden ze blij van!

Inzicht en grip

Op het dashboard in de werkgeversportal zie je een oogopslag hoe je ervoor staat. Je ziet ook welke kosten je kunt verwachten en hoe deze in verhouding staan met de maanden daarvoor. Met handige tools kun je registraties overzichtelijk met elkaar vergelijken. De standaard vergoedingen zijn aan te passen en de gegevens en opties kun je per werknemer wijzigen. Freddi zorgt voor een eerlijke administratie: als een werknemer toch een dagje thuis werkt, dan hoef je niet onnodig reiskosten te vergoeden. Met Freddi voldoe je altijd aan de meest recente wet- en regelgeving.

Contact

Maarten Appelo
Manager Freddi
E: info@freddi.nl
T: +31 6 21 68 72 70