Ontwikkelingen Novak Kwaliteitssysteem

Gratis implementatiesessie Novak Kwaliteitssysteem

Novak biedt sinds 2004 het Novak Kwaliteitssysteem aan. Het meest complete en innovatieve kwaliteitssysteem voor mkb-accountantskantoren. Met ingang vanaf heden kunnen nieuwe en bestaande gebruikers een gratis implementatiesessie aanvragen.

Het doel van de implementatiesessie is om gebruikers op weg te helpen die zelf het Novak Kwaliteitssysteem willen implementeren. Wat kunt u van de implementatiesessie verwachten:

  • (De werking van) het Novak Kwaliteitssysteem wordt uitgelegd;
  • Het Novak Kwaliteitssysteem wordt artikelmatig ingericht;
  • Wordt verzorgd door Marcel Kurvers, projectmanager van het Novak Kwaliteitssysteem;
  • Wordt op het kantoor van de gebruiker gehouden (maximaal drie uur);
  • Geheel kosteloos;
  • Op basis van beschikbaarheid.

Met de implementatiesessie maakt u een vliegende start met het Novak Kwaliteitssysteem, een integraal kwaliteitssysteem op zowel kantoor- als opdrachtniveau dat door het Novak-redactieteam up-to-date wordt gehouden. De instructies en modellen die op kantoor- en opdrachtniveau worden aangeboden vormen één samenhangend geheel.


Bent u reeds gebruiker van het Novak kwaliteitssysteem en wilt u een gratis implementatiesessie inplannen? >> gebruik dan het webformulier op Novak DIRECT of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 022 01 50.

Bent u nog geen gebruiker van het Novak kwaliteitssysteem en wilt u eerst kennismaken en een gratis demo? >> Klik dan hier


Met het Novak Kwaliteitssysteem implementeert u binnen een handomdraai (nieuwe) wet- en regelgeving die voor uw praktijk van toepassing is. Het is een geruststellende gedachte dat uw kantoor werkt conform actuele wet- en regelgeving zonder dat u hier zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn.

Als ontwikkelaar van het Novak Kwaliteitssysteem zijn wij overtuigd van de opzet en kracht ervan. De uitkomsten van de vele toetsingen in de afgelopen jaren onderstrepen de kracht van het Novak Kwaliteitssysteem. Echter is een juist gebruik essentieel. Als Novak bieden we gebruikers allerhande mogelijkheden om hierbij te ondersteunen. De implementatiesessie is hierop een waardevolle aanvulling voor gebruikers. Met de kosteloze implementatiesessie investeert Novak opnieuw in de kwaliteit van mkb-accountantskantoren.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.