Ontwikkelingen Novak Kwaliteitssysteem

Novak Opleidingen: Het onder begeleiding updaten van uw Novak Kwaliteitssysteem

Schrijf u nu in voor de cursus ‘Het onder begeleiding updaten van uw Novak Kwaliteitssysteem‘!

Het najaar staat weer voor de deur. Traditioneel het moment dat Novak de jaarlijkse update uitbrengt voor de module Kantoorregelingen, Administratieve dienstverlening en Samenstellingsopdrachten van het Novak Kwaliteitssysteem. De update is sinds 26 september jl. beschikbaar. Naast de reguliere update verschijnt dit jaar tevens een aanvullende update in het kader van de nieuwe Wwft die onlangs in werking is getreden. Daarom is het van belang om dit najaar te gebruiken om uw Novak Kwaliteitssysteem weer up-to-date te maken.

Wellicht heeft u daarnaast de updates van afgelopen jaar nog niet (geheel) verwerkt of werkt u nog met een verouderde structuur van het Novak Kwaliteitssysteem. Dan is het goed om te weten dat Novak u de mogelijkheid biedt om onder begeleiding en buiten de dagelijkse hectiek waar u binnen uw kantoor mee te maken heeft, uw Novak Kwaliteitssysteem weer van de benodigde updates kunt voorzien.

De dag start met een inventarisatie van vraagpunten van de cursisten. Vervolgens worden deze punten plenair behandeld, zodat alle deelnemers ervan kunnen leren. Vervolgens gaat u individueel aan de slag met de verwerking van de updates die voor u beschikbaar zijn, onder begeleiding van Marcel Kurvers, projectmanager van het Novak Kwaliteitssysteem. Ook tips en trucs met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem worden door hem zoveel mogelijk met de deelnemers gedeeld. Ook na de lunch is er een plenaire sessie waarin aandachtspunten met elkaar worden gedeeld. Vervolgens kunt u zelfstandig verder met uw updatewerkzaamheden.

Programma
9.30–10.00 uur: ontvangst
10.00–11.00 uur: plenaire sessie 1
11.00–12.30 uur: individuele verwerking
12.30–13.00 uur: lunch
13.00–14.00 uur: plenaire sessie 2
14.00–16.00 uur: individuele verwerking
16.00–16.30 uur: afsluiting

Schrijf u nu in voor een van de volgende data:

 

Comments are closed.