Home » Infrastructuur ICT

Infrastructuur ICT

Galaxy is 20 jaar geleden gestart met als doel “zich daar te begeven waar de communicatie ontspringt”. Overal waar communicatie tot stand komt, maakt Galaxy de verbinding mogelijk, bijvoorbeeld via (koper)kabel, glas, straal en/of mobiel.

Galaxy verzorgt de verbinding zoveel mogelijk buiten het internet om, daar waar de cybercriminelen zich bevinden. Dat is waarin Galaxy zich onderscheidt. Of het nu een telefoongesprek is of belangrijke documenten zijn, alles wordt op dezelfde manier met de grootst mogelijke zorg behandeld. Geen omwegen of tussenkomst van derden, de privacy wordt hierin door Galaxy gewaarborgd.

De afgelopen 4 jaar is Galaxy blijven innoveren en heeft ruim 4 jaar geleden haar eigen beveiligd netwerk gelanceerd onder de naam Galaxy Veilig Verbonden. Het is een hybride model, waardoor Galaxy uw bedrijfs-, thuislocaties en leveranciers direct kan aansluiten op het Veilig Verbonden netwerk. Dit geldt voor de mobiele toegang, vaste toegang, cloud- en datadiensten. Hierin kunt u denken aan:

  • gescheiden WiFi-omgeving, voor het bedrijf en de bezoekers.
  • bellen in de cloud, vanaf een vast of mobiel toestel met hetzelfde nummer.
  • spam- en virusfilter, voor in en uitgaand e-mail verkeer.
  • digitale token, om buiten kantoor toegang tot de bedrijfsgegevens te verkrijgen.
  • beveiligde mobiele oplossingen.
  • meerdere locaties direct met elkaar verbinden.
  • alarm en pin over IP.

Ledenvoordeel
Over de veiligheid van bedrijfs- en persoonsgegevens wordt niet altijd stilgestaan. Vanuit het Europees Parlement wordt met de nieuwe AVG-wet iedereen gedwongen hier bewust mee aan de slag te gaan. Om Novak-leden hierop voor te bereiden biedt Galaxy de mogelijkheid om een risicoanalyse van de IT-beveiliging aan te vragen met 50% korting. Op basis van de uitkomst ontvangt u een advies op maat.

De Galaxy-risicoanalyse t.w.v. € 349,- kost nu € 174,50. Dit aanbod voor Novak-leden is tot 31 mei 2018 aan te vragen via 088-4252900 of per mail: contact@galaxy.nl.

Houd uw netwerk veilig!