Novak biedt leden collectief pensioen van Brand New Day

Novak heeft een open mantelovereenkomst gesloten met Brand New Day. Deze overeenkomst voorziet in een collectieve pensioenregeling voor elk gewenst budget. Vanaf nu kan ieder lid van Novak profiteren van de voordelen van een collectief pensioen van Brand New Day. Bij de totstandkoming van de mantelovereenkomst is Akkermans & Partners nauw betrokken.

Het Pensioenfonds voor de Accountancy (PFA) stopt per 1 juli 2017. Vanaf 1 juli 2017 vindt geen opbouw meer plaats bij PFA en een deel van de pensioenrechten wordt verlaagd. Deze wijziging biedt accountantskantoren de kans om de pensioenregeling om te bouwen van een kostenpost naar een strategisch beleidsinstrument. Met de mantelovereenkomst biedt Novak haar leden een modern alternatief aan met een aantal belangrijke voordelen.

Waarom Brand New Day?
Brand New Day biedt zeer lage kosten en dat betekent meer pensioen. Bovendien krijgen klanten van Brand New Day een on-Nederlandse service. Ouderwets rennen voor de klant is de normaalste zaak. Sterker nog, werkgevers zijn zo tevreden dat maar liefst één op de drie Brand New Day daadwerkelijk heeft aangeraden aan goede relaties. De open mantelovereenkomst voorziet in een laagdrempelige overstap naar Brand New Day waarbij er naar keuze gebruik gemaakt kan worden van een onafhankelijke pensioenadviseur.

Neem voor meer informatie over de mantelovereenkomst en de speciale overstapservice van Brand New Day contact op met Guus Ham (telefoon: 06-51186741, e-mail: g.ham@novak.nl) of met Rob Rietveld van Brand New Day (telefoon: 020-7585370, e-mail: collectief@brandnewday.nl).

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.