Home » Novak

Novak Najaarsactie 2023: ”Ondersteuning voor het mkb-accountantskantoor, waar zorgeloos kwaliteit voorop staat”

Breng uw kwaliteitsbeheersing snel en eenvoudig up-to-date met de najaarsactie van het Novak Kwaliteitssysteem.

Het Novak Kwaliteitssysteem is het meest toonaangevende kwaliteitssysteem voor mkb-accountants. Van eenmanskantoor tot middelgroot accountantskantoor en van samenstelpraktijk tot accountantsorganisatie met Wta-vergunning. Kwaliteitsbeheersing gaat verder dan alleen het hebben van een handboek. Het Novak Kwaliteitssysteem voorziet in de diverse elementen van kwaliteitsbeheersing waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft en wordt actueel gehouden door het Novak redactieteam. Van instructies en bijbehorende modellen voor de uitvoering van accountancy-opdrachten tot en met de toepassing van de diverse wet- en regelgeving op kantoorniveau (zoals de VGBA, NV NOCLAR, Wwft, AVG, Wet bescherming klokkenluiders en DAC6) inclusief de verplichte evaluatie vanuit de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS). Dit alles kant en klaar voor u uitgewerkt in het Novak Kwaliteitssysteem.

 

Waarom zou u zelf steeds het wiel opnieuw uitvinden? Start vandaag nog met het Novak Kwaliteitssysteem. Zo is de kwaliteit binnen uw accountantskantoor zorgeloos voor elkaar.

Tot en met 31 december 2023 profiteert u tot 60% korting* op de aanschaf van het Novak Kwaliteitssysteem. De korting geldt zowel voor de 3 basisvarianten als de losse modules, met uitzondering van Variant 4 en de BTW-module.

Wilt u eerst kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem, vraag dan direct een online demo aan. Stuur hiervoor een e-mail naar redactie@novak.nl.

Tijdens de online demo ervaart u zelf de voordelen van het Novak Kwaliteitssysteem en kunt u direct al uw vragen stellen. Bent u nog geen kantoorlid van Novak? Geen probleem. Door nu kosteloos lid te worden kunt u alsnog profiteren van de najaarsactie.

U krijgt een gratis Novak-lidmaatschap t/m 31 december 2023.** Wilt u blijvend profiteren van aanzienlijke kortingen op de producten en diensten van Novak? Sluit dan direct het kantoorlidmaatschap PLUS af!

Wilt u direct starten met het Novak Kwaliteitssysteem? Vul dan onderstaande webformulier in.

*Vanaf 2024 (na de actieperiode) ontvangen leden met een kantoorlidmaatschap 20% korting op de aanschafprijs. Plus leden ontvangen 40% korting op de aanschafprijs.

**In 2024 wordt er een volledig bedrag aan updateprijs gefactureerd.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.