Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Basistraining Novak Kwaliteitssysteem in Scienta

Date 21 februari @ 10:00 - 13:00
Location Hotel Van der Valk Vianen
Prins Bernhardstraat 75
Vianen, Nederland
+ Google Maps

Inhoud:
Bent u geabonneerd op het Novak Kwaliteitssysteem maar worstelt u met (het toepassen van) het Novak Kwaliteitssysteem in Scienta? Heeft u moeite met het kantoorspecifiek maken, het verwerken van updates of de keuze welke onderdelen u wel of niet moet gebruiken? Schrijf u nu in voor de basistraining Novak Kwaliteitssysteem in Scienta waarin onder andere op deze onderwerpen wordt ingegaan.

Tijdens de cursus leert u om efficiënt te werken met het Novak Kwaliteitssysteem in Scienta, de (basis)functionaliteiten van de software op juiste wijze toe te passen en het kwaliteitssysteem voldoende kantoorspecifiek te maken dat deze voldoet bij de periodieke kwaliteitstoetsing. Ook wordt ingegaan op het verwerken van updates. Vervolgens heeft u gelegenheid om met uw eigen kwaliteitssysteem aan de slag te gaan, dus neem uw laptop mee!

Docent:
De docent van training is  Marcel Kurvers, projectmanager van het Novak Kwaliteitshandboek. Naast zijn rol als projectmanager sinds 2007, draagt Marcel sinds die tijd tevens zorg voor het beheer van het Novak Kwaliteitssysteem voor ruim 80 accountantskantoren. Marcel heeft daardoor als geen ander ervaring met het kantoorspecifiek maken, het updaten en de functionaliteiten van Scienta.

Na afloop van de training ontvangt u vanuit Novak een deelnamebewijs dat u kunt toevoegen aan uw PE-portfolio.

Mocht u wel willen deelnemen maar passen bovengenoemde datum niet, laat het dan weten. Neem hiervoor contact met ons op via n.dewaal@novak.n

Prijs: (inclusief lunch)
Prijs: € 195,- Novak-leden
Prijs: € 234,- Niet Novak-leden

Let op: de locatie van deze cursus is gewijzigd naar Hotel van der Valk Vianen. 

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden deze opleiding.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
21 februari
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Hotel Van der Valk Vianen
Prins Bernhardstraat 75
Vianen, Nederland
+ Google Maps