Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Online bijeenkomst: reflectie van het PE-portfolio

Date 25 januari 2022 @ 10:00 - 12:00

Op 1 januari 2021 is de nieuwe PE-regeling ingegaan. Geen 40 PE-punten meer, maar een persoonlijk PE-portfolio is nu de basis voor de ontwikkeling van accountants. Waar eerst het kwantitatieve aspect dominant was, ligt in de nieuwe systematiek de nadruk op het kwalitatieve aspect.

Uw persoonlijke PE-portfolio bestaat uit een jaarlijks plan van aanpak en een reflectie.

Begin 2021 heeft u als accountant het plan van aanpak geschreven. Aan het einde van 2021 heeft u de kans gehad om te werken aan uw reflectie. Wellicht bent u hier nog niet aan toegekomen? Novak organiseert daarom nogmaals een online bijeenkomst om u hierbij te ondersteunen.

Inhoud bijeenkomst:
Tijdens de bijeenkomst gaan we in op het reflecteren op leerdoelen. Dit behandelen we aan de hand van reflectiemodellen, waarbij we u inzicht geven in het toepassen van de reflectiemodellen op uw leerdoelen.

Ook geven we handige tips voor het uitwerken van uw PE-portfolio.

Prijs:
€ 50,- Novak Plus leden en Novak leden
€ 75,- Niet Novak leden
(Prijzen zijn ex btw.)

PE-tool
Om accountants in de dagelijkse praktijk te ontzorgen bij hun PE verplichting, biedt Novak samen met Kriton een handige online PE-tool aan, waarin het portfolio optimaal vastgelegd kan worden. Voor meer informatie, kijk op https://www.novak.nl/pe-mkb/

DE NOVAK PE-COACH EN DE PE-TOOL
Novak kan accountants in de volle breedte ondersteunen door middel van de PE-coach. Denk hierbij aan ondersteuning bij het formuleren van leerdoelen, het kiezen van bijpassende activiteiten, het monitoren van de voortgang, meekijken met de vastlegging in het PE-portfolio, ondersteuning bij de jaarlijkse evaluatie en de PE-communicatie met de NBA. Voor meer informatie, kijk op https://www.novak.nl/pe-mkb/ .

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden voor deze opleiding.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
25 januari 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,