Laden bijeenkomsten

Extendum opleiding: Leidinggeven; een vak apart!

Date 18 april @ 09:30 - 16:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 23 mei 2023 om 09:30

Eén evenement op 22 juni 2023 om 09:30

Eén evenement op 14 september 2023 om 09:30

Heb je het idee dat jij steeds overal achteraan moet? En dat jouw werknemers niet oppakken wat je van hun verwacht? Jij wilt medewerkers die zelfstandig werken aan het realiseren van doelen van het/jouw bedrijf. Met als eindresultaat een team dat samenwerkt om iedere dag te werken aan hoe het beter kan voor de klant. Een team dat bereid is om net die extra stap te zetten voor je bedrijf.

Want dan hoef jij er als leidinggevende of ondernemer namelijk niet continu bovenop te blijven zitten. Je bent dan bezig om je medewerkers te stimuleren, in plaats van te controleren. Als je hier aandacht aan geeft zorg je voor structuur en focus. Enerzijds voor jezelf, maar bovenal ook voor je medewerkers.

Doel van de cursus:
Jouw team maximaal laten presteren. Je leert een aanpak die ervoor zorgt dat je team doelgericht gaat werken. Als leider ben je een belangrijke schakel voor jouw team. Als je weet hoe een aanpak je daarbij kan helpen wordt jouw team effectiever in datgene wat ze doen. Je krijgt inzicht hoe deze aanpak voor jouw bedrijf kan werken.

Je gaat met elkaar sparren en van elkaar leren. Je leert wat je nodig hebt om als team maximaal te presteren. Dit is een verdiepingscursus in een groepsverband met veel aandacht en ruimte voor inbreng van jouw leerbehoefte. Het betreft 4 fysieke bijeenkomsten, verdeeld over 6 maanden.

Doelgroep:
Voor kantooreigenaren, leidinggevenden en ondernemers.

Inhoud:Je gaat met elkaar sparren en van elkaar leren. Je leert wat je nodig hebt om als team maximaal te presteren. Dit is een verdiepingscursus in een groepsverband met veel aandacht en ruimte voor inbreng van jouw leerbehoefte. Het betreft 4 fysieke bijeenkomsten, verdeeld over 6 maanden.

Prijs:
Prijs: € 728,- Novak-leden
Prijs: € 910,- Niet Novak-leden
(excl. btw)

Tijden:
4 bijeenkomsten van 6 lesuren (totaal 24 lesuren):
Van 09.30 tot 16.30 uur (incl. lunchpauze)

De 4 bijeenkomsten verdeeld over 6 maanden kunnen gehouden worden in Eemnes of in Oudehorne (in gemeente Heerenveen, Friesland).

Datum Plaats
Dinsdag 18 april 2023 (bijeenkomst 1) Eemnes of Oudehorne
Dinsdag 23 mei 2023 (bijeenkomst 2) Eemnes of Oudehorne
Donderdag 22 juni 2023 (bijeenkomst 3) Eemnes of Oudehorne
Donderdag 14 september 2023 (bijeenkomst 4) Eemnes of Oudehorne

Docent:
E. (Ellen) Selderijk | teamontwikkelaar/communicatie trainer

Inschrijven kan via deze link.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
09:30 - 16:30