Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst Novak en NIVE opleidingen: Financieringsadviseur

Date 8 december 2021 @ 19:00 - 21:00

Omschrijving:
In een rapport van kenniscentrum NEMACC kunnen we lezen dat veel mkb-ondernemers in Nederland moeite hebben om een financiering te krijgen. Een van de redenen is dat ondernemers vaak geen zekerheden kunnen bieden. Maar een belangrijke oorzaak voor het afwijzen van een financieringsaanvraag ligt ook vaak aan de onvolledige en matige kwaliteit van deze aanvraag door een financier.

NIVE Opleidingen heeft daarom de opleiding Financieringsadviseur ontwikkeld. In 7 maanden tijd word jij klaargestoomd voor de Financieringsadviseur van de toekomst! De opleiding is geschikt voor adviseurs die meer willen zijn dan een deskundige die heel goed technische financieringsconstructies kan bedenken.

Inhoud bijeenkomst:
Tijdens de informatiebijeenkomst geven wij u meer informatie over de inhoud van de opleiding en allerlei praktische zaken. Wij lichten de NIVE manier van leren toe. Daarnaast geeft een docent van de opleiding een minicollege zodat u een indruk krijgt van de sfeer en de inhoud van de lessen. Aansluitend is er alle tijd en ruimte om uw vragen te stellen.

Dit is een gratis bijeenkomst die Novak in samenwerking met NIVE Opleidingen aanbiedt.

Voor meer informatie, lees hier de brochure.

Klik hier om u aan te melden. 

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
8 december 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,