Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Kick-off Webinar samenwerking MK Subsidy & Novak

Date 17 november 2020 @ 10:30 - 11:30

Accountants krijgen regelmatig de vraag van hun cliënten over subsidieaanvragen. Niet iedere accountant is op de hoogte van de vele verschillende subsidiemogelijkheden. MK Subsidy biedt een platform waarop men de verschillende subsidies kan terugvinden en aanvragen. SubsidyCloud beschikt over ervaren consultants die kantoren helpen met het ontdekken en het succesvol aanvragen van de subsidiemogelijkheden. Het succespercentage bedraagt maar liefst 81%. Uniek voor Novak-leden is dat zij de beschikking hebben tot een eigen omgeving, waarin alle aanvragen zijn terug te vinden.

Op dinsdag 17 november van 10:30 uur – 11:30 uur geven wij u de kans om tijdens een live webinar, gratis en vrijblijvend kennis te maken met deze nieuwe service en direct uw vragen te stellen.

Wij zullen het subsidielandschap in Nederland voor u toelichten. Wij nemen u mee naar de adviespraktijk waarbij wij aangeven waar u als accountant terecht kunt voor uw cliënt en u krijgt een online demo van het MK SubsidyCloud platform.

Inschrijven kan via onderstaand formulier, een dag voor het Webinar ontvangt u een link om deel te nemen aan de Kick-off.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
17 november 2020
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Novak Opleidingen
Telefoon
070-3524002
E-mail
novak@novak.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online