Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

NBA Opleiding: De psychologie van samenwerken – Echte successen realiseer je samen

Date 29 november 2019 @ 10:00 - 17:00
Location Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten
Strandboulevard 3
Putten, 3882 RN Nederland
+ Google Maps

Echte successen realiseer je samen met anderen. Om als organisatie stappen voorwaarts te kunnen zetten, is het dan ook van groot belang om goed te kunnen samenwerken. Deze dag is er op gericht om u als handvatten aan te reiken waarmee u zicht krijgt op de psychologie van samenwerken.

Doelstelling
Na afloop van de training bent u zich bewust van de verschillende factoren die een goede samenwerking bevorderen dan wel in de weg zitten. U bent in staat knelpunten te signaleren en daar een positief antwoord tegenover te stellen. Tevens bent u in staat een quick scan uit te voeren die gebruikt kan worden voor nulmetingen en tussentijdse rapportages om zo de voortgang op de samenwerking goed te kunnen monitoren.

Bestemd voor
Iedere finance professional die zijn/haar bijdrage wil leveren aan een betere samenwerking binnen en buiten de organisatie.

Inhoud
De training start met een simulatie die haarfijn blootlegt wat de essentie is van samenwerken. Deze simulatie vormt samen met de ‘Viral Change’ benadering van Leandro Herrero de ruggengraat van de dag. De dag wordt als volgt opgebouwd:

Stap 1: Ervaren wat samenwerken is
We starten de dag met een samenwerkingssimulatie die het natuurlijke gedrag van mensen bloot legt. De simulatie is er een om nooit meer te vergeten.

Stap 2: De onderliggende psychologie
Aan de hand van de simulatie verkennen we de onderliggende psychologie die zich manifesteert zodra mensen gaan samenwerken. Wat werkt wel, wat werkt niet en waarom?

Stap 3: Samenwerken tijdens veranderingen
De samenwerkingsprincipes komen extra onder druk te staan tijdens grote veranderopgaven. De Viral Change principes van Leandro Herrero bieden extra aanknopingspunten om het gewenste gedrag te stimuleren en te versterken.

Stap 4: Het maken van een quick scan
Natuurlijk wilt u ook helder kunnen rapporteren over wat u waarneemt. We sluiten de dag dan ook af met enkele praktische aanbevelingen voor het maken van een quick scan waarmee u kunt rapporteren over de stand van zaken op het gebied vande onderlinge samenwerking.

Docent
Eva van Wijngaarden, filosoof, gedragswetenschapper en senior consultant bij The Echonomist.

Informatie
Registratiecode: 229624
Niveau: fundamental
PE-uren: 6

Data/ locaties
10 mei 2019 – Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht (geannuleerd)
29 november 2019 –  Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht

Tijden
10:00 – 17:00 uur

Prijs
€ 495 voor leden, € 595 voor niet-leden

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
29 november 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.novak.nl/organisator/nba-opleidingen/

Organisator

NBA Opleidingen

Locatie

Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten
Strandboulevard 3
Putten, 3882 RN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0341 356 464