Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

NBA Opleiding: Mkb controledag 2019 – Voor niet-oob-accountantsorganisaties

Date 4 juli 2019 @ 10:00 - 18:30
Location Hotel Van der Valk Houten
Hoofdveste 25
Houten, Nederland
+ Google Maps

Als mkb accountant heeft u het druk; druk met uw klanten en druk met uw eigen organisatie en kwaliteitsbeleid. Hoe blijft u voldoen aan de eisen van (nieuwe) standaarden en wetgeving en hoe vertaalt u deze naar uw eigen mkb praktijk? Welke maatregelen past u op welke wijze toe?

Tijdens dit jaarlijkse seminar informeren collega’s uit de praktijk u over relevante ontwikkelingen voor uw niet-oob-accountantsorganisatie. Concreet en praktisch voor de mkb-praktijk afgewisseld met een inspirerend onderwerp. Tevens ontmoet u vakgenoten om ervaringen en inzichten te delen.

Doelstelling
Dit seminar bied u de relevante actualiteiten, ervaringen en praktische consequenties voor uw niet-oob-accountantsorganisatie. Afgestemd op uw mkb-praktijk.

Bestemd voor
Accountants werkzaam binnen een mkb niet-oob-accountantsorganisatie. Ook andere collega’s hebben baat bij deze dag, denk aan controleleider, vennoot die geen accountant is of compliance officer

Inhoud
Het programma wordt begin 2019 vastgesteld, uiteraard aan de hand van de actualiteit. Vanzelfsprekend neemt vaktechniek een prominente plaats in, maar ook overige thema’s passen de revue.

De volgende onderwerpen zijn al voor u gepland;

  • Wijzigingen wetgeving en standaarden
  • Raad voor Toezicht en Lessen uit het tuchtrecht
  • IT geralateerd onderwerp

Docent
Dick van Onzenoort RA: Dick van Onzenoort (1969) is partner bij BDO Accountants & Adviseurs en Hoofd Vaktechniek Accountancy aldaar. Zijn primaire aandachtsgebied ligt op het onderdeel Audit & Assurance en hij is gespecialiseerd in bijzondere accountantsonderzoeken, waaronder fraudeonderzoeken. Hij treedt regelmatig op als spreker en docent voor seminars en cursussen en schrijft artikelen voor diverse accountancybladen en -tijdschriften. Dick van Onzenoort is o.a. lid en vice-voorzitter van de Subcommissie Ethiek van de NBA.

Informatie
Registratiecode: 229642
Niveau: advanced
PE uren: 7

Data/ locaties
4 juli 2019 – Hotel Van der Valk Houten

Tijden
10:00 – 18:30 uur

Prijs
€ 420 voor leden, € 420 voor niet-leden

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
4 juli 2019
Tijd:
10:00 - 18:30
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.novak.nl/organisator/nba-opleidingen/

Organisator

NBA Opleidingen

Locatie

Hotel Van der Valk Houten
Hoofdveste 25
Houten, Nederland
+ Google Maps