Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

NBA Opleiding: Presteren onder druk

Date 5 november 2019 @ 10:00
Location Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten
Strandboulevard 3
Putten, 3882 RN Nederland
+ Google Maps

Gezonde werkdruk inspireert en een beetje stress leidt tot betere prestaties. Als de druk te hoog wordt, dan kan dat leiden tot spanning en (fysieke) klachten en kunnen uw prestaties afnemen.

Doelstelling
In deze training leer je hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op dit proces. Je leert hoe je, ook onder druk, energiek en met plezier kunt blijven werken en presteren. Niet door nóg harder te werken, maar door de rust te bewaren én ervoor te zorgen dat je energieniveau gedurende de dag op peil blijft. 

Voor wie
Alle accountants en financieel professionals

Programma
De basis van deze training wordt gevormd door de vier gebieden van vitaliteit: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en inspiratief. Om energiek in het leven en in je werk te staan, is het van belang om gezond en fit te zijn op al deze gebieden. In de training krijg je daarvoor praktische en direct toepasbare tips aangereikt die bijdragen aan beter ‘energiemanagement’. Je leert wat je tijdens een (werk)dag concreet kunt doen om de beschikbare energie optimaal te benutten en hoe de energie steeds weer kan worden aangevuld. Je leert ook een praktische techniek die je daarbij kan helpen: hartcoherentie.

Een belangrijk deel van de training bestaat uit kennismaking met de hartcoherentie-techniek. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee je leert je hartritme te beïnvloeden. Je leert hoe je in alle drukte de rust kunt bewaren, zodat je helder en alert blijft eén productief kunt blijven werken. Je krijgt met behulp van biofeedback-apparatuur op een beeldscherm te zien welke effecten verschillende situaties op je hartritme hebben. Je zult gaan begrijpen en herkennen wanneer gezonde spanning  omslaat in ongezonde spanning. Ook leer je eenvoudige en praktische technieken om je hartritme te sturen, zodat je meer begrip krijgt op je je reacties en spanning en stress. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat hartcoherentietraining veel positieve effecten heeft, zoals Meer energie en veerkracht, minder stress, betere concentratie en prestaties.

Docent(en)
drs. Esther Gijsbers

Informatie
Registratiecode: 229870
Niveau: fundamental
PE-uren: 6
Maximum aantal deelnemers: 10

Startdata/ lokatie
Dinsdag 2 april – Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht
Dinsdag 5 november – Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht

Tijden
10.00 – 17.30 uur

Prijs
€ 630 (leden) / € 690 (niet-leden)

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
5 november 2019
Tijd:
10:00
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.novak.nl/organisator/nba-opleidingen/

Organisator

NBA Opleidingen

Locatie

Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten
Strandboulevard 3
Putten, 3882 RN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0341 356 464