Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

NBA Opleidingen: Actualiteiten Externe Verslaggeving

Date 11 december 2018 @ 13:30 - 20:00
Location Hotel Van der Valk Houten
Hoofdveste 25
Houten, Nederland
+ Google Maps

Wij bieden dit jaar een nieuwe opzet; na een plenaire aftrap bieden we parallelsessies aan voor de controle- en samenstelpraktijk alsook voor accountants in business. Sommige onderwerpen zijn voor iedereen relevant, daar starten en eindigen we daarom plenair mee. Tijdens de parallalelsessies wordt u bijgepraat over de laatste actuele ontwikkelingen op het gebied van NL GAAP specifiek voor uw werkveld (Titel 9 Boek 2 BW en de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving). De sprekers behandelen praktische vraagstukken inzake bestaande en toekomstige wet- en regelgeving.

Doelstelling
Na afloop van dit seminar bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van externe verslaggeving onder NL GAAP.

Inhoud
Het programma is vanwege de actualiteit dan ook tot vlak voor de cursusduur in ontwikkeling. Rond de zomer publiceren we het (voorlopige) programma op onze website.

In elk geval komen aan de orde de nieuwe bepalingen in de wet- en regelgeving die van toepassing zijn op de jaarrekening over boekjaar 2018. Ook wordt vooruit gekeken naar toekomstige wijzigingen en ontwikkelingen en worden praktische vraagstukken en verdiepingen inzake bestaande wet- en regelgeving behandeld.

U heeft uiteraard gelegenheid uw vragen te stellen en met de sprekers van gedachten te wisselen.

Het programma staat onder leiding van dagvoorzitter drs. Dingeman Manschot RA.

CURSUSCODE: 227019
DOCENT: drs. Dingeman Manschot RA, director professional practice department Deloitte en lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving
PE-UREN: 5
PRIJS (NBA-)LEDEN: € 495,00
PRIJS NIET-LEDEN: € 595,00

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
11 december 2018
Tijd:
13:30 - 20:00

Organisator

NBA Opleidingen

Locatie

Hotel Van der Valk Houten
Hoofdveste 25
Houten, Nederland
+ Google Maps