Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

NBA Opleidingen: Dag van de BV

Date 19 november 2019 @ 09:00 - 16:30
Location Conferentiecentrum Drakenburg Baarn
Dr. Albert Schweitzerweg 1
Baarn, Nederland
+ Google Maps

In één dag wordt u meegenomen in de juridische, fiscale en accountancy-aspecten van de BV. De sprekers informeren u over nieuwe wet- en/regelgeving en delen hun leerervaringen uit de praktijk met u. De dag is verder aangevuld met aandachtspunten uit de praktijk.

Dit alles vanuit het bewezen concept van een multidisciplinaire benadering vanuit de invalshoeken: civiel juridisch – accountancy – fiscaal. Vooral het spanningsveld van deze drie disciplines komt aan bod: kan alles wat fiscaal wenselijk is juridisch ook wel en hoe past dat dan vervolgens weer binnen de regels van de verslaggeving. Drie docenten met ruime ervaring op het terrein van de BV zoeken onderling interactief de spanningsvelden tussen de drie vakgebieden op.

Doelstelling
Na deze multidisciplinaire dag bent u op de hoogte van alle voor uw praktijk relevante regelgeving op het gebied van het BV-recht en de belangrijkste actuele ontwikkelingen.

Inhoud
Het programma wordt rond de zomer van 2019 bekend gemaakt en is gebaseerd op de actualiteiten die (gaan) spelen. De dag staat onder leiding van dagvoorzitter Anton Dieleman.

Voorlopige inhoud

  • Civielrechtelijke aspecten van de BV
  • Jaarrekening-aspecten
  • Fiscale aspecten van de BV

CURSUSCODE: 229619

mr. Annelies Brink-Van der Meerdocent ondernemingsrecht en onderzoeker aan de Vrije Universiteit te Amsterdam
mr. Eric van Uunen RBis gespecialiseerd in personenvennootschappen en bedrijfsopvolging. Behalve als belastingadviseur treedt Eric regelmatig op als docent/inleider.der.
Anton Dieleman RA

PE-UREN: 6
PRIJS (NBA-)LEDEN: € 415,00
PRIJS NIET-LEDEN: € 465,00

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Tijd:
09:00 - 16:30

Organisator

NBA Opleidingen

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg Baarn
Dr. Albert Schweitzerweg 1
Baarn, Nederland
+ Google Maps