Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

NBA Opleidingen: Laat de cijfers spreken

Date 19 november 2018 @ 13:30 - 21:00
Location Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten
Strandboulevard 3
Putten, 3882 RN Nederland
+ Google Maps

Meer dan de helft van de ondernemers heeft te weinig kennis van de basisprincipes van de balans en winst- en verliesrekening (onderzoek KvK 29/11/2016). Aan u de uitdaging om uw kennis en ervaring in voor hen begrijpelijke taal en doelstellingen om te zetten.

Een perfecte analyse of subliem samengestelde jaarrekening genereert pas toegevoegde waarde als deze ook begrepen wordt. Als expert heeft u veel kennis en ervaring om goede financiële producten op te leveren. Maar niet iedereen begrijpt dat altijd. Of u nu rapporteert aan een klant, een businessmanager, directie of RvC, zij hebben (vaak) niet de financiële kennis en ervaring die u mee brengt. Wilt u een hogere klanttevredenheid, meer impact en een betere vertrouwensband? Schrijf dan in voor deze cursus zodat anderen beter in staat zijn uw expertise in hun voordeel toe te passen!

Doelstelling
Na deze cursus kunt u uw financiële kennis beter delen met klanten of anderen die geen financiële opleiding of achtergrond hebben. U krijgt handvatten aangereikt om financiële concepten uit te leggen en de brug te slaan met de belevingswereld van de non-financial.

Inhoud
Dit is geen communicatie vaardigheden training, tijdens deze cursus staat de vaktechnische brug tussen financiële professionals enerzijds en niet-financiële professionals anderzijds centraal. De cursus is daarom als volgt opgebouwd:

 

  • De meest voorkomende hiaten bij niet-financiële professionals
  • Hoe herken je deze hiaten en welke structuren kun je toepassen?
  • Toepassen en overdragen van de belangrijkste financiële pijlers.
  • Grondbeginselen uit managerial- en corporate finance.
  • De basis voor iedere professional om goede beslissingen te nemen en daarmee uw brug naar niet-financiële professionals.
  • Valkuilen, tips en ervaringen uit de praktijk.

 

CURSUSCODE: 228756
DOCENT: drs. Susan Marcussen-Geelen RC, Susan werkt al jaren met niet-financieel professionals, zowel nationaal als internationaal met als doel financiële structuren toe te lichten.
PE-UREN: 6
PRIJS (NBA-)LEDEN: € 420,00
PRIJS NIET-LEDEN: € 485,00

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
19 november 2018
Tijd:
13:30 - 21:00

Organisator

NBA Opleidingen

Locatie

Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten
Strandboulevard 3
Putten, 3882 RN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0341 356 464