Laden bijeenkomsten

Novak-Kriton opleiding: Continuïteit voor alle accountants (verplicht thema 2021): Verdiepingssessie Eerste hulp bij liquiditeitsproblemen

Datum 13 juli @ 09:00 - 11:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 13 juli 2021 at 09:00

Inhoud
Op het moment dat er signalen zijn dat de liquiditeit en solvabiliteit onder druk komt te staan binnen uw organisatie of bij uw klant zijn er verschillende mogelijkheden. In deze verdiepingssessie krijgt u de juiste tools om binnen uw eigen organisatie of uw klant te adviseren om liquiditeitsproblemen te signaleren, te helpen voorkomen of verhelpen. Mocht zich een scenario van insolventie voordoen, dan krijgt u ook handvatten om te adviseren over de wijzigingen in de faillissementswetgeving (waaronder WHOA en TOA).

Doelgroep:
Deze verdiepingssessie richt zich op alle professionalniveaus die werkzaam zijn als adviseur of accountant in de openbare praktijk, als accountant in business en als intern accountant. U wilt zich verdiepen in hoe u liquiditeits- en financieringsrisico’s herkent en hoe u hiermee omgaat.

Na het volgen van dit leertraject weet u onder meer:

  • Hoe u inzicht krijgt in liquiditeiten;
  • Hoe de onderneming is gefinancierd en wat de gevolgen daarvan zijn;
  • Welke insolventiemodellen er zijn en hoe u deze inzet;
  • Welke middelen u in kunt zetten om de liquiditeitspositie te verbeteren;
  • Welke scenario’s er zijn om financiering te verkrijgen;
  • Wat de wijzigingen in de faillissementswetgeving zijn, waaronder Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) en de Time-out-arrangement (TOA).

Prijs: € 165,75 Novak PLUS-leden – Gebruik kortingscode Novak15
Prijs: € 175,50 Novak-leden Gebruik kortingscode Novak10
Prijs: € 195,- Niet Novak-leden

Aanpak
Deze verdiepingssessie bestaat uit een online bijeenkomst van 2 uur. U kunt uw eigen klantcasuïstiek inbrengen en bespreken. Deze verdiepingssessie kan onderdeel zijn van de opvolging van uw leerdoel over continuïteit. Hiermee heeft u dus al voor de helft voldaan aan het verplichte thema Continuïteit voor 2021.

Data 1: woensdag 30 juni van 9:00 – 11:00 uur

Data 2: dinsdag 13 juli van 9:00 – 11:00 uur

Inschrijven kan voor verschillende data en tijdstippen via dit formulier: https://www.kriton.nl/pe-trainingen/continuiteit-voor-alle-accountants-verplicht-thema-2021-verdiepingssessie-eerste-hulp-bij-liquiditeitsproblemen/

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Novak Opleidingen
Telefoon:
070-3524002
E-mail:
novak@novak.nl
View Organizer Website