Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Novak-Kriton opleiding: Continuïteit voor alle accountants (verplicht thema 2021): Verdiepingssessie Effectief communiceren over continuïteit

Date 18 november 2021 @ 16:00 - 18:00

Inhoud:
Voor accountants is het belangrijk om klanten of de eigen organisaties optimaal door deze roerige tijden te loodsen. Daarbij ontkomt u niet aan het onderwerp continuïteit, waarover het gesprek niet zo eenvoudig is. Weet hoe u  dit lastige gesprek over continuïteit aanpakt en tot een bevredigend resultaat komt voor alle gesprekspartners. In deze verdiepingssessie ligt het accent op niet-inhoudelijke signalen in het gesprek en uw reactie daarop. U leert om de juiste reactie te geven bij de meest voorkomende situaties waar u tegenaan kunt lopen. Dat zijn situaties waarin bijvoorbeeld emotie een belangrijke rol speelt. Daarin heeft u meer nodig dan de feitenkennis over het onderwerp. Verbeter uw sociale lenigheid en anticipeer overtuigend.

Let op: We gaan verder waar u met ‘Zeg wat je ziet’ en ‘Frauderisicofactoren’ bent gebleven en focussen ons op de grootste valkuilen bij het gespreksonderwerp Continuïteit.

Doelgroep:
Deze verdiepingssessie ‘Effectief communiceren over continuïteit’ richt zich op alle professionals werkzaam als adviseur of accountant in de openbare praktijk, als accountant in business of als intern accountant.

Resultaat:
Na het volgen van deze verdiepingssessie:

  • kunt u succesvol omgaan met weerstand bij uw gesprekspartner;
  • weet u hoe u op respectvolle wijze slecht nieuws kunt brengen;
  • weet u welke acties en reacties werken en welke niet;
  • weet u hoe u moet omgaan met ongewenste bias en de beïnvloeding daarvan;
  • kent u de effectieve vraag- en luistertechnieken om de vraag achter de issues rondom continuïteit te achterhalen.

Aanpak:
Deze verdiepingssessie bestaat uit een (online) classroomtraining van 2 uur. Deze verdiepingssessie kan onderdeel zijn van de opvolging van je leerdoel over het verplichte thema Continuïteit voor 2021.

Prijs online bijeenkomst: € 165,75 Novak PLUS-leden – Gebruik kortingscode Novak15
Prijs online bijeenkomst: € 175,50 Novak-leden Gebruik kortingscode Novak10
Prijs online bijeenkomst: € 195,- Niet Novak-leden

Inschrijven kan voor verschillende data en tijdstippen via dit formulier: https://www.kriton.nl/pe-trainingen/effectief-communiceren-over-continuiteit-verdiepingssessie/

Om onze opleidingen verantwoordelijk te laten verlopen, hanteren wij de basisregels vanuit de overheid.
De algemene richtlijnen van het RIVM gelden voor alle opdrachtgevers, organisatoren, accommodaties, toeleveranciers en bezoekers van bijeenkomsten.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
18 november 2021
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Online