Laden bijeenkomsten

Novak opleiding 4-daags Praktijkprogramma Financiële Planning

Datum 17 november @ 09:00 - 13:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 10 november 2020 at 09:00

One event on 17 november 2020 at 09:00

One event on 24 november 2020 at 09:00

Als accountant of fiscalist bent u de vertrouwenspersoon, waardoor klanten ook uw proactieve rol verwachten als het gaat om hun persoonlijke, financiële toekomst. Als Trusted Advisor wilt u uw klant helpen met hun toekomst, vanuit een gedegen inzicht en passend advies.

 

In deze praktische 4-daagse leergang leert u niet alleen werken met efficiënte planning software, maar ook hoe u een goed inventarisatie-en adviesgesprek voert met uw klant. En hoe uw financiële planning als adviesdienst ‘verkoopt’ aan uw klant en het organisatorische proces goed inricht. De leergang start met de ‘Financiële Planning SuccesScan’ waardoor u haarfijn inzicht krijgt waar u uzelf en uw organisatie kunt verbeteren om financiële planning rendabel en succesvol te maken.

Let op! Voorafgaand aan de 4 opleidingsdagen maakt u een afspraak vóór 30 oktober voor een digitale afname voor de FP SuccesScan.
(Totaal 90 minuten) Bij aanmelding voor deze opleiding, nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen.

 

Voor meer informatie en het volledige programma van deze cursus bekijk hier de Leaflet Praktijk Programma Financiele Planning.

Uw investering:

Het programma bevat afname van de FP SuccesScan, de 4 trainingen én een jaarlicentie op de Private Wealth Navigator. In samenwerking met de Novak bedraagt de investering voor dit complete programma én softwarelicentie € 1.995 (exclusief btw.) Novak leden ontvangen 20% extra korting!

Inschrijven

Wilt u meedoen met dit programma en financiële planning rendabel en succesvol als (nieuwe) adviesdienst aanbieden aan uw klanten?

Schrijf u dan vóór 23 oktober 2020 in via onderstaande inschrijfformulier.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
17 november
Tijd:
09:00 - 13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Overige informatie

PE
18