Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Novak opleiding 4-daags Praktijkprogramma Financiële Planning

Date 14 september 2021 @ 09:00 - 13:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 21 september 2021 om 09:00

Eén evenement op 28 september 2021 om 09:00

Eén evenement op 5 oktober 2021 om 09:00

Als accountant of fiscalist bent u de vertrouwenspersoon, waardoor klanten ook uw proactieve rol verwachten als het gaat om hun persoonlijke, financiële toekomst. Als Trusted Advisor wilt u uw klant helpen met hun toekomst, vanuit een gedegen inzicht en passend advies.

In deze praktische 4-daagse leergang leert u niet alleen werken met efficiënte planning software, maar ook hoe u een goed inventarisatie-en adviesgesprek voert met uw klant. En hoe uw financiële planning als adviesdienst ‘verkoopt’ aan uw klant en het organisatorische proces goed inricht. De leergang start met de ‘Financiële Planning SuccesScan’ waardoor u haarfijn inzicht krijgt waar u uzelf en uw organisatie kunt verbeteren om financiële planning rendabel en succesvol te maken.

 

Let op! Voorafgaand aan de 4 opleidingsdagen maakt u een afspraak vóór 8 september voor een digitale afname voor de FP SuccesScan.
(Totaal 90 minuten) Bij aanmelding voor deze opleiding, nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen.

Voor meer informatie en het volledige programma van deze cursus bekijk hier de Leaflet Praktijk Programma Financiële Planning.

Uw investering:

Het programma bevat afname van de FP SuccesScan, de 4 trainingen én een jaarlicentie op de Private Wealth Navigator. In samenwerking met Novak bedraagt de investering voor dit complete programma én softwarelicentie € 1.995,- (exclusief btw.) Novak leden ontvangen 20% extra korting: € 1.595,- (exclusief btw.)

Inschrijven

Wilt u meedoen met dit programma en financiële planning rendabel en succesvol als (nieuwe) adviesdienst aanbieden aan uw klanten?

Schrijf u dan vóór 8 september 2021 in via onderstaande inschrijfformulier.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
14 september 2021
Tijd:
09:00 - 13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Overige informatie

PE
18