Laden bijeenkomsten

Novak Training: Gesprekstechnieken

Date 16 december @ 09:00 - 13:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 7 december 2022 at 09:00

One event on 16 december 2022 at 09:00

Location Coaching Company
Stephensonstraat 117
Hoogeveen, 7903 AS
+ Google Maps

Omschrijving:
Deze training bestaat uit drie dagdelen die steeds een ander gesprek als thema hebben. Deze bijeenkomsten hoeft u niet alle drie te volgen, u kunt ook slechts één of twee bijeenkomsten volgen. Ook kunnen de bijeenkomsten door verschillende medewerkers worden gevolgd, bijvoorbeeld een account manager doet de klantgesprekken en een accountant doet de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Doelgroep:
Deze training is bedoeld voor iedereen in de accountancy die in zijn/ haar professionele rol gesprekken moet voeren met klanten en/ of medewerkers.

Programma:

Bijeenkomst 1: Selectiegesprekken Data: vrijdag 2 december van 9.00 – 13.30 uur

Tijdens deze bijeenkomst wordt gekeken naar de voorbereiding (o.a. selectie van kandidaten) en evaluatie van sollicitatiegesprekken. Er wordt geleerd hoe je de juiste vragen stelt en wat de invloed van non- verbale communicatie is op het verloop van het gesprek. Er wordt geoefend met deze gesprekken en hierop wordt feedback gegeven.

Bijeenkomst 2: Klantgesprekken    Data: woensdag 7 december van 9.00 – 13.30 uur

Tijdens deze bijeenkomst komt de inhoud van verschillende klantgesprekken aan de orde, bijvoorbeeld slechtnieuws gesprekken, commerciële gesprekken, vakinhoudelijke uitleg. Er wordt besproken wat de inhoud van het gesprek vraagt qua communicatie en houding.

Er wordt geoefend met verschillende soorten gesprekken en er wordt feedback gegeven.

Bijeenkomst 3: Functionerings- en beoordelingsgesprekken   Data: vrijdag 16 december 9.00 – 13.30 uur

Tijdens deze bijeenkomst wordt besproken hoe je een cyclus zou kunnen opzetten voor functionerings- en beoordelingsgesprekken. Alle deelnemers nemen hun beoordelingsformulieren mee en geven feedback op elkaars formulieren. Aan de hand van de formulieren worden gesprekken geoefend. Er wordt gekeken naar de invloed van de inhoud van het formulier op het verloop van het gesprek. Er wordt feedback gegeven op de gesprekken.

Prijs: (inclusief lunch)
Prijs: € 275,- Novak PLUS-leden
Prijs: € 302,50 Novak-leden
Prijs: € 335,- Niet Novak-leden

Docent:
Annemarieke Brink Bc MEd MSEN (Gedragsdeskundige at Coaching Company BV, registercoach Nederlandse Orde van Beroepscoaches.)

Het is ook mogelijk deze cursus eventueel inhouse te organiseren bij u op kantoor. Neem hiervoor contact met ons op via n.dewaal@novak.nl

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden deze opleiding.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
09:00 - 13:30

Locatie

Coaching Company
Stephensonstraat 117
Hoogeveen, 7903 AS
+ Google Maps