Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Novak Webinar: Cyberexperts delen dreigingen in de accountancy-sector.

Date 22 april 2021 @ 10:00 - 11:00

Als accountantskantoor bent u een gewilde prooi voor cybercriminaliteit. Toegang tot deze gevoelige informatie, of het blokkeren hiervan, kan gebruikt worden voor het eisen van ransomware of bijvoorbeeld leiden tot overtreding van de AVG. Aon’s Cyber Solutions en cybersecurityspecialist EYE hebben de handen ineengeslagen om ook kleinere kantoren deze state-of-the-art cyberweerbaarheid te kunnen bieden voor een mkb-prijs.

Aon’s Cyber Solutions is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon (verzekeringspartner Novak). De investering voor state-of-the arte bescherming bedragen in de meeste gevallen tussen de €10,- en €15,- per werkplek per maand. Voor leden van Novak verzorgen we de implementatie met een waarde van €1.250,- kosteloos.

Wilt u meer informatie over de voordelen voor uw kantoor?

Op woensdag 22 april van 10:00-11:00 uur organiseert Novak samen met Aon een EYE een gratis webinar waarbij de cyberexperts van Aon en EYE specifieke kennis over dreigingen in de accountancy-sector delen.

U kunt zo vrijblijvend kennismaken met deze nieuwe partner van Novak. Wilt u hierbij aanwezig?  Schijf u dan in via onderstaande formulier.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
22 april 2021
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,