Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Online bijeenkomst: PE-portfolio plan

Date 20 februari @ 10:00 - 11:00

Het PE-portfolio is sinds twee jaar een jaarlijkse terugkerend onderdeel voor permanente educatie voor alle accountants. Waar eerst het kwantitatieve aspect dominant was bij permanente educatie, ligt in de nieuwe systematiek de nadruk op het kwalitatieve aspect.

Uw persoonlijke PE-portfolio bestaat uit persoonlijk geformuleerde leerdoelen, een plan van aanpak en een reflectieverslag.

Het is nu tijd om uw plan van aanpak op te stellen voor 2024. Wellicht bent u hier nog niet aan toegekomen of wilt u ondersteuning bij uw plan van aanpak. Novak organiseert daarom een online bijeenkomst om u hierbij te ondersteunen.

Inhoud bijeenkomst:
Tijdens de online bijeenkomst gaan we in op het opstellen van uw leerdoelen ook bepalen we de PE-activiteiten die uw leerdoelen ondersteunen.

Ook geven we handige tips voor het uitwerken van uw PE-portfolio en kunt u ons vragen stellen.

Prijs:
€ 50,- Novak Plus leden en Novak leden
€ 75,- Niet Novak leden
(Prijzen zijn ex btw.)

PE-tool
Om accountants in de dagelijkse praktijk te ontzorgen bij hun PE verplichting, biedt Novak samen met Kriton een handige online PE-tool aan, waarin het portfolio optimaal vastgelegd kan worden. Voor meer informatie, kijk op https://www.novak.nl/pe-mkb/

DE NOVAK PE-COACH EN DE PE-TOOL
Novak ondersteunt accountants in de volle breedte bij hun permanente educatie met een PE-coach. Denk hierbij aan ondersteuning bij het formuleren van persoonlijke leerdoelen, het kiezen van bijpassende activiteiten, het monitoren van de uw voortgang, meekijken met uw PE-portfolio, maar ook bij ondersteuning bij de jaarlijkse evaluatie en de PE-communicatie met de NBA. Voor meer informatie, kijk op https://www.novak.nl/pe-mkb/

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden voor deze opleiding.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,