Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Online bijeenkomst: reflectie van het PE-portfolio

Date 24 januari @ 10:00 - 11:00

Uw persoonlijke PE-portfolio bestaat uit een jaarlijks plan van aanpak en een reflectie.

Begin 2022 heeft u als accountant het plan van aanpak geschreven. Aan het einde van 2022 heeft u de kans gehad om te werken aan uw reflectie. Wellicht bent u hier nog niet aan toegekomen? Novak organiseert daarom nogmaals een online bijeenkomst om u hierbij te ondersteunen.

Inhoud bijeenkomst:
Tijdens de bijeenkomst gaan we in op het reflecteren op leerdoelen. Dit behandelen we aan de hand van reflectiemodellen, waarbij we u inzicht geven in het toepassen van de reflectiemodellen op uw leerdoelen.

Ook geven we handige tips voor het uitwerken van uw PE-portfolio.

Prijs:
€ 50,- Novak Plus leden en Novak leden
€ 75,- Niet Novak leden
(Prijzen zijn ex btw.)

PE-tool
Om accountants in de dagelijkse praktijk te ontzorgen bij hun PE verplichting, biedt Novak samen met Kriton een handige online PE-tool aan, waarin het portfolio optimaal vastgelegd kan worden. Voor meer informatie, kijk op https://www.novak.nl/pe-mkb/

DE NOVAK PE-COACH EN DE PE-TOOL
Novak kan accountants in de volle breedte ondersteunen door middel van de PE-coach. Denk hierbij aan ondersteuning bij het formuleren van leerdoelen, het kiezen van bijpassende activiteiten, het monitoren van de voortgang, meekijken met de vastlegging in het PE-portfolio, ondersteuning bij de jaarlijkse evaluatie en de PE-communicatie met de NBA. Voor meer informatie, kijk op https://www.novak.nl/pe-mkb/ .

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden voor deze opleiding.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
10:00 - 11:00