Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

NBA Opleidingen: Persoonlijkheid achter de professional

Date 28 november 2018 @ 15:30 - 20:00
Location Carlton President Hotel Utrecht
Floraweg 25
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Ieder mens heeft een unieke persoonlijkheid, deze persoonlijkheid beïnvloedt de manier waarop wij naar de wereld (collega’s, klanten en overige relaties) kijken. Kennis van of inzicht in de eigen persoonlijkheid is dan ook cruciaal om inzicht te krijgen in het eigen professioneel handelen. Zeker in het vakgebied van de accountant waar de eigen professioneel kritische instelling van wezenlijk belang is.

In deze workshop geven we u zelfkennis. Vanuit een gedegen wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidsonderzoek krijgt u inzicht in uw eigen profiel. Dat profiel wordt bovendien vergeleken met de gemiddelde Nederlander van uw leeftijd, geslacht en opleidingsniveau waardoor u echt inzicht krijgt in wie u bent als mens, en hoe dit zich verhoudt tot uw rol als professional. U doet meteen uw voordeel met het inzicht!

Onderwerpen
Startpunt van de workshop is een online persoonlijkheidsonderzoek. Het onderzoek leidt tot een 30+ pagina’s tellend rapport dat als uitgangspunt dient voor het verloop van de workshop. Vanzelfsprekend blijft uw rapport voor u privé, wel wordt tijdens de workshop uitgebreid stil gestaan bij de gemiddelde scores van alle deelnemers. De betekenis van het profiel voor uw taakuitvoering in uw dagelijkse praktijk wordt daarmee geduid. Vanuit uw eigen profiel wordt op een praktische manier ingegaan op actuele wetenschappelijke inzichten in de relatie tussen persoonlijkheid en professioneel handelen.

CURSUSCODE: 226533
DOCENT: dr. Andreas Wismeijer, docent Universiteit van Tilburg en Nyenrode Business Universiteit en visiting Associate Professor op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie
PE-UREN: 4
PRIJS (NBA-)LEDEN: € 395,00
PRIJS NIET-LEDEN: € 450,00

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
28 november 2018
Tijd:
15:30 - 20:00

Organisator

NBA Opleidingen

Locatie

Carlton President Hotel Utrecht
Floraweg 25
Utrecht, Nederland
+ Google Maps