Laden bijeenkomsten

Webinar Novak en Company.info

Date 19 september @ 13:00 - 13:45
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 10 oktober 2023 om 16:00

HET WEBINAR VAN 19 SEPTEMBER IS VOL. U KUNT ZICH HIER INSCHRIJVEN  VOOR 10 OKTOBER.

Als accountantskantoor ben je in het kader van Know Your Customer (KYC) verplicht om je cliënten en de risico’s die zij meebrengen te onderzoeken. Dit zorgt voor veel repeterende bulkwerkzaamheden. Zoals het opvragen van uittreksels uit het Handelsregister, het checken van de UBO en het controleren op PEP- en sanctielijsten. Tijdrovende activiteiten die zich uitstekend lenen voor automatisering.

Company.info helpt accountantskantoren bij het efficiënter inrichten en automatiseren van KYC processen. Company.info beschikt  over alle benodigde bedrijfsinformatie om aan de verplichtingen te voldoen op het gebied van cliëntverificatie, het achterhalen van de UBO(‘s), cliëntmonitoring en archivering van bewijsstukken.

In samenwerking met Company.info bieden wij een gratis webinar aan op twee data. Maak uw keuze hieronder.  U ontvangt een week van te voren een link op het door u opgegeven e-mailadres voor deelname.

Caroline Rohling, Relatie Manager bij Company.info, laat tijdens dit webinar zien hoe accountants met de data en tooling van Company.info tijd kunnen besparen bij het onboarden en monitoren van cliënten.

Over Company.info
Company.info transformeert data naar uitgebreide, overzichtelijke en betrouwbare informatie met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Zo helpen wij o.a. accountantskantoren om sneller risico’s in te schatten en te beslissen om wel of geen zaken te doen.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
13:00 - 13:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,