Laden bijeenkomsten
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Risicobeheersing binnen de mkb-accountantspraktijk met de Novak Dapas Compliance Manager

Date 15 maart 2022 @ 10:00 - 11:00

Integriteitsrisicoanalyse wordt steeds belangrijker binnen de mkb-accountantspraktijk. Niet alleen vanuit de Wwft maar bijvoorbeeld ook vanuit de Nadere voorschriften kwaliteitssystemen. Heeft uw accountantskantoor daarnaast ook een Wta-vergunning? In dat geval spelen de Wta en het Bta hierbij ook een belangrijke rol. Het uitvoeren van een dergelijke risicoanalyse op kantoorniveau is slechts een eerste stap. De vervolgstappen zijn onder andere de bepaling hoe u de risico’s binnen uw kantoor kunt beheersen, de gekozen beheersingsmaatregelen adequaat toepassen en periodiek de effectiviteit van deze maatregelen evalueren.

Daarnaast zijn er nog  de onvoorziene situaties die mogelijke risico’s met zich meebrengen. Hoe blijft u in control, zorgt u voor een praktische workflow binnen uw kantoor en bovenal; hoe draagt u zorg voor een goede dossiervorming?

De Novak variant van de Dapas Compliance Manager sluit naadloos aan op het Novak Kwaliteitssysteem en is daarmee ideaal voor gebruikers van dit kwaliteitssysteem. Zo is er bijvoorbeeld een aansluiting met de risicomatrix integriteit zoals hierin is opgenomen voor vastlegging van de integriteitsrisico’s. Ook is er een aansluiting met de content voor de cliëntacceptatie, de continuatie van de relatie met de cliënt en de opdrachtaanvaarding/continuatie. Nieuwsgierig geworden?

Meld u dan nu aan voor het webinar van dinsdag 15 maart dat van 10:00 uur tot 11:00 uur zal worden verzorgd door Marcel Kurvers (als projectmanager van het Novak Kwaliteitssysteem) en Eric Tweebeeke (als ontwikkelaar van de Dapas Compliance Manager).

Aanmelden kan via deze link: https://www.dapas.nl/webinar 

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
15 maart 2022
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,