Home »

Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt. Zodat de accountant doet waar hij goed in is en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de ondernemer doet wat hij leuk vindt; succesvol ondernemen. Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.

Voor meer informatie, bezoek onze website of volg ons op LinkedInFacebook en/of Twitter.

 

Unit4 Auditor

Unit4 Auditor is software voor het effectief en efficiënt beheersen van werkprogramma’s inclusief een risicovolgsysteem en dossiervorming bij al uw administratieve-, periodieke-, samenstellings-,  beoordelings-, controle-, fiscale- en overige opdrachten. Met Unit4 Auditor beschikken accountantskantoren over een controlekader om periodiek opdrachten voor te bereiden, te plannen, uit te voeren en te evalueren. Hierbij kun je uiteraard gebruikmaken van de bekende Novak werkprogramma’s, waarbij de software de onderlinge afhankelijkheden en aansturing van jouw team waarborgt.

Unit4 Auditor heeft een naadloze koppeling met Unit4 Audition (brugstaten), Unit4 AccountAnalyser (gegevensgerichte analyses op basis van een auditfile) en het Novak Kwaliteitssysteem. Hierdoor ben je in staat om op een efficiënte manier en op basis van de juiste informatie je werkprogramma uit te voeren en een dossier op te bouwen. Tevens heb je instructies die in het Novak Kwaliteitssysteem zijn opgenomen, direct binnen handbereik.

Binnen Unit4 Auditor zijn voor de volgende opdrachten Novak-sjablonen beschikbaar:

  • Samenstellen
  • Beoordelen
  • Controleren (eveneens voor micro-entiteiten)
  • Aangifte plus

Accountancy Tour webinars:

De coronacrisis zorgt voor vele uitdagingen voor jouw kantoor en voor je klanten. Hoe organiseer je, met behulp van software, je kernprocessen zo efficiënt mogelijk en voorzie je je klanten van goed advies? Unit4 Bedrijfssoftware geeft je met de Accountancy Tour Webinars handreikingen via experts, interactieve discussies en demonstraties van onze verrassend slimme cloudsoftware. Schrijf je nu in voor een van onze webinars.

 

Categorie:

  • Relatiebeheer
  • Administratieverwerking
  • Rapportage & dashboarding
  • Portal & Uitvragende partijen,
  • IT Diensten Hosting en techniek

Contact:

Unit4 Bedrijfssoftware
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht