Home »

Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt. Zodat de accountant doet waar hij goed in is en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de ondernemer doet wat hij leuk vindt; succesvol ondernemen. Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.

Voor meer informatie, bezoek onze website of volg ons op LinkedInFacebook en/of Twitter.

Categorie:

Met Accountancy Gemak alles onder controle
Administratie- en accountantskantoren kennen in deze tijd vele uitdagingen: de coronacrisis, de liquiditeit van klanten, kredietaanvragen, speciale regelingen van de overheid, tekort én onboarding van personeel, de fragmentatie van (software)systemen. En dan wil je als kantoor ook nog je toegevoegde waarde laten zien aan klanten – en dat op afstand.

Met Accountancy Gemak van Unit4 Bedrijfssoftware werk je vanuit één dataset op één online platform slim samen met je klanten. Dit accountancyplatform is modulair opgebouwd en brengt verschillende softwareoplossingen voor boekhouding, CRM, fiscaal, jaarrapportage, HR en salarisverwerking samen waardoor je data kunt combineren. Dit levert jou als accountant domeinoverstijgende inzichten op waarmee je jouw klanten advies op maat kunt geven. Advies dat er écht toe doet en waarmee je jouw klanten kansen kan laten verzilveren of risico kan laten vermijden.

Accountancy Gemak is de meest complete online productiestraat in de markt waarmee accountantskantoren ongekende efficiencyvoordelen kunnen behalen, unieke adviezen kunnen geven en alles onder controle hebben.