Home » Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 verrassend slimme Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Twee werelden die niet vanzelfsprekend synchroon lopen. Een ondernemer kijkt immers met name vooruit en een accountant kijkt voornamelijk terug.

Samen door één deur

Niets is frustrerender dan de accountant die door de ondernemer als ‘moetje’ of zelfs ‘noodzakelijk kwaad’ wordt gezien; en de ondernemer die door de accountant als ‘onverantwoord’ of zelfs ‘ongeleid projectiel’ wordt betiteld. Bij Unit4 Bedrijfssoftware helpen wij met het oplossen van deze frustraties. Wij kijken juist waar de kansen liggen op het snijvlak van deze twee werelden. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt.

Typisch Hollands innoveren met een track-record van 40 jaar 

Innoveren doen wij al bijna 40 jaar. We weten dus als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. Op basis daarvan maken wij innovatieve oplossingen, waarbij wij altijd een aantal stappen op de markt vooruitlopen, precies zoals men sinds jaar en dag van ons gewend is.

Met onze verrassende slimme bedrijfssoftware integreren wij de wereld van accountant en ondernemer. Zodat de ondernemer doet wat hij leuk vindt, en de accountant doet waar hij goed in is.

Dit doen wij op basis van onze oer-Hollandse roots die in Sliedrecht liggen en zich kenmerken door handelsgeest, pragmatisme en aanpassingsvermogen. Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.

Onze missie

Onze missie is de wereld van financieel-administratieve verplichtingen en verantwoordelijkheden samen te laten vloeien met die van ambitieus en succesvol ondernemerschap, zodat beiden kunnen accelereren. Ons handelsmerk is dat de accountant en ondernemer beter ‘samen door één deur gaan’ en tot verrassend goede resultaten komen. Dit noemen wij ‘Controlled Ondernemerschap’.

Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle

Unit4 Auditor

Unit4 Auditor is software voor het effectief en efficiënt beheersen van werkprogramma’s inclusief een risicovolgsysteem en dossiervorming bij al uw administratieve-, periodieke-, samenstellings-,  beoordelings-, controle-, fiscale- en overige opdrachten. Met Unit4 Auditor beschikken accountantskantoren over een controlekader om periodiek opdrachten voor te bereiden, te plannen, uit te voeren en te evalueren. Hierbij kun je uiteraard gebruikmaken van de bekende Novak werkprogramma’s, waarbij de software de onderlinge afhankelijkheden en aansturing van jouw team waarborgt.

Unit4 Auditor heeft een naadloze koppeling met Unit4 Audition (brugstaten), Unit4 AccountAnalyser (gegevensgerichte analyses op basis van een auditfile) en het Novak Kwaliteitssysteem. Hierdoor ben je in staat om op een efficiënte manier en op basis van de juiste informatie je werkprogramma uit te voeren en een dossier op te bouwen. Tevens heb je instructies die in het Novak Kwaliteitssysteem zijn opgenomen, direct binnen handbereik.

Binnen Unit4 Auditor zijn voor de volgende opdrachten Novak-sjablonen beschikbaar:

  • Samenstellen
  • Beoordelen
  • Controleren (eveneens voor micro-entiteiten)
  • Aangifte plus

Categorie:

  • Relatiebeheer
  • Administratieverwerking
  • Rapportage & dashboarding
  • Portal & Uitvragende partijen,
  • IT Diensten Hosting en techniek

Contact:

Unit4 Bedrijfssoftware
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht