Update Novak Kwaliteitssysteem ivm Wwft

Up-to-date met de najaarsactie Novak Kwaliteitssysteem

Profiteer dit najaar van minstens 60% korting op de aanschaf van het Novak Kwaliteitssysteem.

Per 1 januari 2019 zijn er weer de nodigde wijzigingen en vernieuwingen in wet- en regelgeving waar u zich op moet voorbereiden. Denk aan de nieuwe NV NOCLAR en aanscherpingen in de NVKS en Standaard 4410 voor samenstellingsopdrachten. Daarnaast is de nieuwe Wwft onlangs in werking getreden. Mocht u hier nog niet klaar voor zijn en nog geen gebruikmaken van het Novak Kwaliteitssysteem, dan heeft Novak dit najaar een uiterst aantrekkelijke actie voor u!

Met het Novak Kwaliteitssysteem implementeert u binnen een handomdraai (nieuwe) wet- en regelgeving die voor uw praktijk van toepassing is. Het is een geruststellende gedachte dat uw kantoor werkt conform actuele wet- en regelgeving zonder dat u hier zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn.

Het Novak Kwaliteitssysteem is een integraal kwaliteitssysteem op zowel kantoor- als opdrachtniveau, is up-to-date, praktisch, schaalbaar en technologisch vooruitstrevend. Het geeft niet alleen invulling aan uw stelsel van kwaliteitsbeheersing, maar ook aan de beheersing van kwaliteit binnen uw kantoor.

Het Novak Kwaliteitssysteem is modulair opgebouwd. Op basis van uw accountancy-opdrachten stelt u eenvoudig uw Novak Kwaliteitssysteem samen. Hierbij kunt u kiezen uit één van de drie basisvarianten, op dit moment tegen uiterst scherpe tarieven met de najaarsactie:

  • Variant 1: voor de samenstelpraktijk: normaal € 996,-* , nu € 398,-*;
  • Variant 2: voor de samenstelpraktijk met enkele (bijzondere) assurance-opdrachten maar zonder (vrijwillige) controleopdrachten: normaal € 1.178,-* nu € 471,-*;
  • Variant 3: voor een gecombineerde samenstel- en assurancepraktijk inclusief (vrijwillige en/of wettelijke) controleopdrachten: normaal € 1.976,-* nu € 790,-*.

*Deze tarieven zijn inclusief de 20% korting die Novak-leden standaard krijgen.

Overtuig uzelf en meld u vandaag nog aan voor een begeleide online demo. Zo kunt u op eenvoudige wijze kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem en zelf ervaren wat u hiermee kunt. Stuur een e-mail naar novak@novak.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de online demo in te plannen.

Met het Novak Kwaliteitssysteem in Scienta heeft u uw kwaliteitssysteem volledig in de cloud. Het Novak Kwaliteitssysteem bevat allerhande hulpmiddelen om enerzijds invulling te geven aan de kwaliteit van uw kantoor en anderzijds de kwaliteit te beheersen conform de NVKS (denk aan de verplichte jaarlijkse evaluatie). Elk accountantskantoor, van eenmanskantoor tot middelgroot kantoor, kan met het Novak Kwaliteitssysteem uit de voeten.

Bent u nog geen kantoorlid van de stichting Novak? Geen probleem. Door nu kosteloos lid te worden kunt u alsnog profiteren van bovenstaande aanbieding. U krijgt een gratis Novak-kantoorlidmaatschap BASIS* tot 31 december 2018.

* Vanaf 2019 betaalt u voor het Novak-kantoorlidmaatschap BASIS jaarlijks € 250,- (exclusief btw) tot wederopzegging.

Bestel nu hier uw Novak Kwaliteitssysteem en profiteer van deze aantrekkelijke korting!

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. Dit kan zowel telefonisch via Novak DIRECT op 085-0220150 als per e-mail via novak@novak.nl.

Comments are closed.