Home » Yuki – Moderne accountants en ondernemers werken samen met Yuki

Yuki – Moderne accountants en ondernemers werken samen met Yuki

Koppelingen software van anderen

Het platform koppelen met de systemen die jij en je klanten al in huis hebben?

Je koppelt Yuki moeiteloos met je salarisadministratie, urenregistratie, bank of CRM, zoals bijvoorbeeld:

  • Nmbrs
  • Teamleader
  • ING
  • Rabobank
  • En veel meer…

 

In de app store van Yuki kan je gemakkelijk alle koppelingen vinden en activeren.

Ontdek Yuki

Met Yuki kan jij als moderne accountant slimmer werken, beter boekhouden en effectiever samenwerken. Via het Yuki platform communiceer je met klanten en collega’s. Je verwerkt administraties, doet controles- en btw-aangiftes, en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. En dit doe je allemaal volledig online.

Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden. Zo wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Ontdek Yuki. 

De voordelen: samenwerken en proactief adviseren

Dankzij Yuki kan jij up-to-date cijfers delen en je klanten actueel inzicht in hun business geven. Met Yuki communiceer je via het platform, en alle communicatie is altijd terug te vinden op de juiste plek. Zo zorg je voor een sterke samenwerking en kan je samen met de ondernemer strategisch aan de slag met het plannen van de toekomst. Ontdek de voordelen. 

Features van Yuki

Van scan en herken tot aan urenregistratie
Klaar zijn voor de toekomst? Dan kan dat niet zonder de boekhoudsoftware van de toekomst. Daarom heeft ons platform alle features die jij en je klanten nodig hebben voor succes. Van scan en herken tot aan urenregistratie, voor vergaande automatisering en efficiëntie. Bekijk alle features hier.

E-book: De MKB-accountant in de veranderende wereld

De wereld om ons heen verandert. Robotisering, automatisering, cloud en andere trends en ontwikkelingen transformeren jouw werk als accountant. Accountancy Vanmorgen en Yuki sloegen de handen ineen om de belangrijkste ontwikkelingen te onderzoeken, en de gevolgen hiervan in kaart te brengen. Lees het e-book en ontdek wat er allemaal precies aan het veranderen is en hoe jij hier het beste mee om kan gaan. Ontdek hier het e-book.

Moeiteloos overstappen

Bij Yuki zorgen we ervoor dat je altijd de juiste begeleiding krijgt. We helpen jou en je medewerkers zo moeiteloos mogelijk over te stappen. Het overzetten van administraties, onboarding en trainingen, inspiratiesessies voor ondernemers, en begeleiding en hulp op kantoor. De Yuki specialisten staan altijd voor je klaar.

De MKB-accountant in de veranderende wereld

E-book: Hoe overleef ik de piekdrukte? 3 tips voor accountants