Home » Opleidingsmogelijkheden

Opleidingsmogelijkheden

 

Novak organiseert Corona-proof opleidingen rondom allerlei relevante thema’s. Onze cursusgroepen zijn klein en de geselecteerde locaties hanteren extra protocollen voor reiniging en hygiëne en zijn tevens goed bereikbaar met de auto. Wij houden de maatregelen vanuit de overheid in de gaten en doen er alles aan een veilige omgeving te garanderen.
De cursussen gaan uiteraard door onder voorbehoud van nieuwe maatregelen.

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod van opleidingen en bijeenkomsten? Schrijf u dan in voor onze gratis nieuwsbrief. 

*NBA-leden voor wie over 2020 nog de oude PE-systematiek geldt, krijgen t/m 30 juni 2021 de gelegenheid om te voldoen aan de PE-verplichting 2020. Als u in 2021 cursussen volgt die aan uw PE verplichting over 2020 toegeschreven moeten worden, dan moet u in mijnnba de cursuscode ‘inhaalverplichting 2020’ kiezen via het registratieprogramma. Bij de registratie past u de uren aan die aan de cursus zijn toegekend. Let op: ter onderbouwing van de registratie dient u het deelnamebewijs goed te bewaren. Dit kan door de NBA ter verificatie worden opgevraagd. 

Bij afname van 2 Novak-opleidingen ontvangt u 10% extra korting.

Op zoek naar een training die speciaal is ontwikkeld voor de mkb-accountant? Bekijk dan ons actuele aanbod van Novak Opleidingen in de agenda. Novak Opleidingen is een Cedeo-erkende aanbieder van PE-opleidingen op het gebied van accountancy.

Wilt u een een training bij u op kantoor laten verzorgen? Neem dan contact op met Novak Opleidingen via 070-3524002 of stuur een e-mail naar novak@novak.nl.