Home »

Novak organiseert opleidingen rondom allerlei relevante thema’s. Onze cursusgroepen zijn klein en de geselecteerde locaties hanteren extra protocollen voor reiniging en hygiëne en zijn tevens goed bereikbaar met de auto.

Wij hanteren de basisregels vanuit de overheid.

De algemene richtlijnen van het RIVM gelden voor alle opdrachtgevers, organisatoren, accommodaties, toeleveranciers en bezoekers van bijeenkomsten.
Novak opleidingen worden op verschillende cursuslocaties in het land gegeven. Bij elke opleiding (in de agenda) zal een link vermeldt staan naar de actueel geldende richtlijnen van de locatie.

E-learning

Novak helpt accountants en fiscalisten graag bij hun permanente educatie (PE).

Naast onze fysieke cursussen en webinars bieden wij in samenwerking met Extendum ook e-learning modules aan.

Een belangrijk speerpunt voor ons blijft dat de inhoud van de e-learning voor u zoveel mogelijk direct toepasbaar is in de praktijk.

  • Per losse e-learning te volgen
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Veelgestelde vragen, klik hier

Op zoek naar een training die speciaal is ontwikkeld voor de mkb-accountant? Bekijk dan ons actuele aanbod van Novak Opleidingen in de agenda.

Wilt u een inhouse training bij u op kantoor laten verzorgen?
Als grootste serviceorganisatie voor de mkb-accountant bieden wij u verschillende opleidingen en webinars aan. Wilt u een een inhouse training bij u op kantoor laten verzorgen? Neem dan contact op met Novak Opleidingen via 070-3524002 of stuur een e-mail naar Nicolette de Waal