Home »

Accountancy Gemak, an Exact Company

Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor accountants en hun klanten. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Accountancy Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen. Accountancy Gemak was voorheen bekend onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware.  

Alles onder controle met Accountancy Gemak 

Het Accountancy Gemak-platform brengt verschillende softwareoplossingen gericht op de accountancymarkt op één platform samen. Hierdoor werken accountants slim online samen met hun klanten. Doordat verschillende databronnen op dit platform samenkomen, kunnen kantoren gegevens combineren. Dit levert verrassend slimme inzichten op waarmee de accountant zijn klanten kansen kan laten verzilveren en risico’s vermijden. Accountancy Gemak is de enige complete online productiestraat in Nederland waarmee accountants- en administratiekantoren ‘alles onder controle’ hebben en houden. 

Herkomst en naamgeving 

Accountancy Gemak werd in 1980 opgericht onder de naam Unit4. De Nederlandse accountancytak van dit bedrijf ging in 2019 verder onder de naam ‘Unit4 Bedrijfssoftware’ en maakt sinds eind 2020 onderdeel uit van Exact.  

Het hoofdkantoor van Accountancy Gemak is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Barendrecht, Hengelo en Sliedrecht.

Categorie:

Contact:

Accountancy Gemak & Software Gemak
Ptolemaeuslaan 70
3528 BP Utrecht