Home » Welkom bij Novak DIRECT

Welkom bij Novak DIRECT

Heeft u vakinhoudelijke of ondernemersvragen? Of heeft u behoefte aan een kantoorbezoek van een van onze specialisten?

Maak dan gebruik van onze servicedesk Novak DIRECT. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 022 01 50 of via novak@novak.nl

Speciaal voor leden van Novak als onderdeel van het kantoorlidmaatschap.
> Kennis en advies toegespitst op de mkb-praktijk door ervaren adviseurs.
> Bereikbaar via onderstaand webformulier of telefonisch via 085-0220150.
> Vragen over vaktechniek en kwaliteitsbeheersing, maar ook kantoorgerelateerd.
> Kijk hieronder voor alle producten en diensten van Novak DIRECT

Novak DIRECT

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Uw naam(Vereist)

Hoe kunnen wij u bereiken?

We gaan graag met u in gesprek. Hoe kunnen we in contact komen?
Uw vraag gaat over(Vereist)

Binnen welke termijn wilt u antwoord op uw vraag(Vereist)

Testimonial:

Persoonlijk contact kunnen we echt waarderen

Voor vaktechnisch advies weet IFAA Novak te vinden. Ze maken veelvuldig en graag gebruik van de servicedesk Novak DIRECT. “We hebben vaak contact met Bouwe”, vertelt Cas. “We kunnen altijd bij hem terecht voor vaktechnische vragen, zoals over externe verslaglegging. Hij luistert goed, neemt de tijd en houdt ervan om zich ergens in vast te bijten. Laatst hadden we een vaktechnisch probleem bij een van onze klanten, waarbij Bouwe ons heeft geadviseerd. Hij nam de moeite om ons daarna nog eens te bellen om te vragen of het goed was afgelopen. Dat kan ik echt waarderen”. Edwin voegt toe: “Je krijgt kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een hele scherpe prijs. En dat geldt ook voor het Novak Kwaliteitssysteem dat we afnemen. Na de eerste toetsing op kantoor werd ons van verschillende kanten geadviseerd om met Novak in zee te gaan. En dat bevalt nog steeds goed. Wij zoeken onze partners en leveranciers uit op de waarden die wij zelf als kantoor hoog in het vaandel hebben staan. We houden van aanpakken, duidelijke communicatie en mensen die iets te vertellen hebben.”