Home » Novak-Kwaliteitssysteem tarieven

Novak-Kwaliteitssysteem tarieven

Tarieven Novak Kwaliteitssysteem

Onderstaand treft u de tarieven van het Novak Kwaliteitssysteem. U betaalt in het 1e jaar afhankelijk van uw lidmaatschap het aangegeven aanschaftarief. Vervolgens betaalt u jaarlijks een vast updatetarief voor contentvernieuwing -en actualisatie van het gehele systeem. Met het Novak PLUS-lidmaatschap profiteert u van hoge kortingen!

Aanschaf (eenmalig)

Alle hierboven genoemde bedragen zijn exclusief btw en het gebruik van Scienta (m.u.v. variant 4)

Toelichting op de aanschaf van variant 1-3

De aanschaf van de varianten 1-3 is inclusief:
– Inrichting van de Scienta-omgeving voor uw kantoor;
– Gebruik content in het jaar van aanschaf;

Toelichting op de aanschaf variant 4

De aanschaf van variant 4 is inclusief:
– Inrichting van de Scienta-omgeving voor uw kantoor;
– Contentgebruik in het eerste jaar;
– Geen kosten voor de Scienta-licentie.

Novak KickStart pakket

Met het Novak KickStart-pakket maakt u een vliegende start met het Novak Kwaliteitssysteem. U leert door middel van een online implementatiecursus hoe u het Novak Kwaliteitssysteem op juiste wijze naar eigen hand zet en in de praktijk toepast.

De vervolgstap is dat er online een evaluatie volgt (alleen voor variant 1-3) als kwaliteitswaarborg met betrekking tot uw stelsel van kwaliteitsbeheersing. Hiermee wordt vastgesteld of u het Novak Kwaliteitssysteem voldoende kantoorspecifiek heeft gemaakt.

Tenslotte vindt (online) een review van één afgesloten accountantsdossier plaats als kwaliteitswaarborg op opdrachtniveau. Hiermee wordt vastgesteld of u uw Novak Kwaliteitssysteem op juiste wijze op opdrachtniveau heeft toegepast.

Met het Novak KickStart-pakket haalt u het maximale uit uw Novak Kwaliteitssysteem en kunt u de periodieke kwaliteitstoetsing met een gerust hart tegemoet zien. Het Novak KickStart-pakket is een must voor eenieder die snel en efficiënt het Novak Kwaliteitssysteem wil inzetten binnen het kantoor.

Tarieven

De kosten voor het aanvullende Novak KickStart-pakket bedragen € 498 voor niet-leden, € 398 voor leden met een regulier kantoorlidmaatschap en € 299 voor leden met een Novak kantoorlidmaatschap PLUS.

Updates (jaarlijks vanaf tweede jaar)

Alle hierboven genoemde bedragen zijn exclusief btw en het gebruik van Scienta (m.u.v. variant 4)