Home » Novak-kantoorlidmaatschap

Novak-kantoorlidmaatschap

Als lid van Novak profiteert u van verschillende producten en diensten die afgestemd zijn op de dagelijkse praktijk van mkb-accountantskantoren. Al meer dan 20 jaar staan we voor kantoren klaar met advies en services, producten en diensten voor het mkb-accountantskantoor. We zien wat er speelt en handelen daarnaar, ook zonder dat u daar zelf om hoeft te vragen. Dat geeft u een gevoel van controle en de ruimte om te ondernemen.

Novak-leden profiteren van:

Maak uw kantoor lid van Novak: de serviceorganisatie die uw kantoor vakinhoudelijk versterkt en u antwoorden geeft op tal van ondernemersvragen. 

Lid worden van Novak is gemakkelijk. U kunt kiezen uit twee kantoorlidmaatschappen:

Het Novak-kantoorlidmaatschap en het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS

Beide lidmaatschappen geven u toegang tot o.a. de Novak DIRECT servicedesk, het Accountantsmagazine, verschillende toetsingen en kwaliteitsbeoordelingen, korting op opleidingen en kantoor gerelateerde diensten en producten. Daar bovenop geeft het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS toegang tot een online modellenbank en krijgt u extra kortingen op uurtarieven van de Novak-adviseurs, opleidingen en diverse bijeenkomsten. Ook profiteert u als PLUS-lid van 40% korting op de aanschaf van ons kwaliteitssysteem. Het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS is het meest complete én meest voordelige servicelidmaatschap voor de mkb-accountant.

“Novak houdt net als wij van aanpakken!’’ – IFAA Accountants en belastingadviseurs