Home » Novak Kwaliteitssysteem

Novak Kwaliteitssysteem

‘Het Novak Kwaliteitssysteem voor mkb-accountants, zorgeloos kwaliteit voor elkaar’

Het Novak Kwaliteitssysteem is het toonaangevende kwaliteitssysteem voor mkb-accountants. Van eenmanskantoor tot middelgroot accountantskantoor en van samenstelpraktijk tot accountantsorganisatie met Wta-vergunning. Kwaliteitsbeheersing gaat verder dan alleen het hebben van een handboek. Het Novak Kwaliteitssysteem voorziet in de diverse elementen van kwaliteitsbeheersing waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft en wordt actueel gehouden door het Novak redactieteam. Van instructies en bijbehorende modellen voor de uitvoering van accountancy-opdrachten tot en met de toepassing van de diverse wet- en regelgeving op kantoorniveau (zoals de VGBA, NV NOCLAR, Wwft, AVG, Wet bescherming klokkenluiders en DAC6) inclusief de verplichte evaluatie vanuit de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS). Dit alles praktisch en concreet uitgewerkt in het Novak Kwaliteitssysteem. Waarom zou u zelf het wiel opnieuw uitvinden?

De voordelen op een rij

  • Up-to-date dankzij periodieke updates vanuit het Novak redactieteam
  • Webbased online kwaliteitssysteem door middel van Scienta, waardoor u overal toegang heeft
  • Modulair opgebouwd
  • Geen gedoe meer met losse Microsoft Word bestanden;
  • Bijbehorende Novak-dossiertemplates bij Accountancy Gemak (voorheen Unit4 Bedrijfssoftware), CaseWareInfine en Make Life Easier (MLE)
  • Zeer scherp geprijsd door aantrekkelijke kortingen voor Novak-leden

Het Novak Kwaliteitssysteem in beeld

Start vandaag nog met het Novak Kwaliteitssysteem. Hiermee heeft u zorgeloos kwaliteit voor elkaar binnen uw accountantskantoor. Wilt u liever eerst kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem, dat kan uiteraard. U kunt u zich hier aanmelden voor een begeleide online demo. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de demo in te plannen. Tijdens de online demo ervaart u zelf hoe het Novak Kwaliteitssysteem voor u werkt en kunt u direct al uw vragen stellen.

Met het online Novak Kwaliteitssysteem heeft u de perfecte basis om kwaliteitsbeheersing binnen uw kantoor op orde te hebben èn te houden.

“Novak biedt rust en ruimte: We willen onze klanten zo goed en snel mogelijk helpen, binnen de kaders van de wet die we moeten hanteren. Vaktechniek is lastig. Het is een wirwar aan regels en wetgeving, met continu wijzigingen. Daarom werken wij met het Novak kwaliteitssysteem.”

- drs. Jan Willem Peters RA - Novak PLUS lid Fin4Finance