Home » Regel pensioen via a.s.r.

Regel pensioen via a.s.r.

Doenpensioen: De flexibele pensioenregeling voor elk budget

Een goed pensioen regelen voor je werknemers? Dat doe je met Doenpensioen van a.s.r. Novak zocht een samenwerking met een pensioenuitvoerder, zodat haar leden hier voordeel van hebben. Guus Ham, algemeen directeur van Novak: “We wilden echt een flexibele, moderne, online oplossing voor elke portemonnee. Zo kwamen we uit bij Doenpensioen van a.s.r.”

Dit kan je verwachten van a.s.r.

De regeling bestaat uit 5 modules. Daarmee stel je je pensioenregeling samen. Zo zorg jij ervoor dat je mensen pensioen opbouwen én verzekerd zijn bij arbeidsongeschiktheid en overlijden. En dat allemaal binnen het budget dat jij als MKB-accountantskantoor hebt.

Met Doenpensioen zijn de kosten voor je bedrijf en je werknemers laag. Werknemers en de werkgevers hebben online inzicht en kunnen zelf wijzigingen doorgeven. Er is veel vrijheid, je bepaalt zelf hoe je pensioenregeling eruitziet en wie wat betaalt. We beleggen de premies wereldwijd met oog voor mens en milieu. En als er eens iets is, dan staat er een servicegericht, ondernemend team voor je klaar.

Extra ledenvoordeel voor jou

Vaak wordt gedacht dat werkgevers het zelf wel regelen voor hun werknemers. Dat is heel vaak niet het geval. Daarom zocht Novak iets waarmee een mkb-accountantskantoor uit de voeten kan.

Novak-leden krijgen korting op de pensioenregeling via Doenpensioen. 50% korting op de opstartkosten, 30% op de jaarlijkse administratie én korting op risicoverzekeringen.

Nieuwsgierig naar de standaard kosten?

Krijg je wel eens pensioenvragen van ondernemers?

Ondernemers en DGA’s mogen vaak niet deelnemen aan de pensioenregeling van het bedrijf. Hoe kunnen zij hun inkomen voor later dan regelen?

Met Persoonlijk pensioen van a.s.r. bieden we een oplossing. Daarmee bouwen zij zelf pensioen op voor later én kunnen zij nu profiteren van belastingvoordeel. Meer weten? Bekijk het hier: Regel zelf je pensioen.

Contactinformatie