Home » BADE

BADE

Over ons

Your Online Publishing is een initiatief van BADE creatieve communicatie.
Wij maken niet de creatie om de creatie maar werk dat werkt. Op deze manier ben je altijd geholpen.
Samen gaan wij op zoek naar een passende vorm van communicatie voor jouw bedrijf! Interesse?
Neem dan contact met ons op via de chat of bel naar 035 5424 350.

BADE creatieve communicatie

Goede ideeën ontstaan in samenwerking. BADE brengt doelgroepen in beweging middels communicatiedeskundigheid en inzet van on- en offline mediatools.

Your Online Publishing

Your Online Publishing is een initiatief van BADE creatieve communicatie. Wij zijn geen groot, log, star, duur en bureaucratisch bureau. Maar we kunnen wel groots uitpakken. Dat doen we dan ook regelmatig -en met succes- voor organisaties die actief zijn in de meest uiteenlopende branches en sectoren. Bekijk ons werk en je ziet dat wij groots uit kunnen pakken.

 

Bade en Novak

Uw eigen online rijksbegrotingmagazine op Prinsjesdag
Novak ontwikkelt in samenwerking met het bureau BADE een online rijksbegrotingsmagazine. In dit magazine brengen we onder andere de hoogtepunten uit de Miljoenennota, een toelichting op het Belastingplan en relevante ontwikkelingen uitgelicht per ministerie onder de aandacht. Op deze wijze maakt de Novak deze (complexe) informatie voor uw klant op een laagdrempelige manier leesbaar en toegankelijk. Het online magazine wordt in uw eigen herkenbare huisstijl omgeving beschikbaar gesteld.

Wilt u meer informatie?

Ons werk