Home » Benchmarkonderzoek

Benchmarkonderzoek

Novak organiseert elk jaar in samenwerking met Full Finance Consultants het ‘Benchmarkonderzoek salaris- en kantoorontwikkelingen’.

Het onderzoek richt zich op de kantoor- en salarisontwikkelingen en verwachtingen binnen het administratie- en accountantskantoor. Alle accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren met minimaal vijf tot maximaal honderd fte’s kunnen hieraan deelnemen.

Als u uw medewerking verleent aan dit benchmarkonderzoek, krijgt u inzicht in de omzet- en kostenstructuur van uw kantoor en de door u gehanteerde beloningssystematiek. U bent dan in staat om uw kantoor direct te vergelijken met collega-kantoren op het gebied van bijvoorbeeld omzet, tarieven en kosten. Daarnaast kunt u uw prognose toetsen aan de algehele ontwikkeling in de branche. Het spreekt voor zich dat de gegevens zeer vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gebruikt voor dit onderzoek.

De resultaten van het onderzoek worden opgenomen in het rapport. Als u deelneemt aan het onderzoek, is het rapport gratis. Indien u niet deelneemt, betaalt u € 125,- (Novak-ledenprijs) of € 175,- (exclusief btw).

Voor meer informatie: g.ham@novak.nl