Home » Bjorn Lunden

Bjorn Lunden

Doorgroeien met KING Accountancy

Bjorn Lunden ondersteunt al meer dan 40 jaar accountants en ondernemers bij het automatiseren van hun (terugkerende) werkzaamheden en financiële processen. Door slim te automatiseren kun je immers net dat beetje extra doen waardoor de klant voor jou blijft kiezen, nu en in de toekomst.

Met onze accountancysoftware kun je samen met je medewerkers nog efficiënter werken en een betere service bieden aan klanten. Wij begrijpen precies wat jouw kantoor nodig heeft als het gaat om de automatisering van administraties. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide rapportagemogelijkheden, consolidatie, automatische verwerking van boekingen en het goedkeuren van inkoopboekingen. Met KING Accountancy kun je meer klanten in minder tijd helpen en hen voorzien van passend en actueel advies.

KING Accountancy: de oplossing voor een volledig geautomatiseerde boekhouding

Optimaal samenwerken met je klanten, sturen op administratiekwaliteit en overzichtelijk werken door geautomatiseerde processen? Het wordt mogelijk met het accountancy dashboard. Dit is een onmisbare tool voor elk accountants- of administratiekantoor dat haar tijd zo goed mogelijk wil benutten. Het dashboard biedt een compleet overzicht van alle administraties, zodat je snel kunt zien welke administraties aandacht nodig hebben en welke werkzaamheden prioriteit hebben.

Door te automatiseren met KING Accountancy, hoef je je alleen nog te richten op uitzonderingen binnen je administratie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op fouten. En als er toch een fout wordt gemaakt, kun je deze snel opsporen en corrigeren met behulp van het dashboard. Daarnaast zorgt het dashboard voor een betere sturing op je administratiekwaliteit. Door de slimme controles die in KING Accountancy zijn ingebouwd, weet je precies waar je in jouw organisatie een automatiseringsslag kunt maken en hoe je de kwaliteit van administraties kunt verbeteren.

Focus op je klanten, focus op je kantoor

Het accountancy dashboard van Bjorn Lunden biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig samen te werken met klanten. Klanten kunnen volledig met jou meekijken en gebruikmaken van diverse functionaliteiten uit onze online boekhoudsoftware KING Finance , zoals de automatische bankkoppeling en het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen. Door deze samenwerking wordt het verlenen van hoogwaardige service en proactief adviseren nog eenvoudiger.

Het accountancy dashboard is een krachtige tool waarmee je jouw werk sneller, efficiënter en met minder stress kunt doen. Het biedt een compleet overzicht van alle administraties, en de mogelijkheid om snel en eenvoudig samen te werken met klanten. Met het accountancy dashboard van Bjorn Lunden ben je klaar voor de toekomst en bied je jouw klanten de beste service.

Optimaal samenwerken met je klant

Als accountant is optimaal samenwerken met je klant een must. De huidige accountancymarkt vraagt om een andere focus van accountants- en administratiekantoren. Klanten verwachten persoonlijke aandacht, duidelijk advies en het op tijd signaleren van kansen en problemen. Speciaal daarom bieden wij accountants KING Together aan. Hiermee kan de klant volledig met jou meekijken en gebruik maken van diverse functionaliteiten uit onze online boekhoudsoftware KING Finance, zoals de automatische bankkoppeling en het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen. Zowel jij als je klant hebben hierdoor altijd realtime inzicht in de financiële gegevens. Ideaal voor een optimale samenwerking.

Workflow software om nog efficiënter te werken

De samenwerking met je klant nog verder optimaliseren en professionaliseren? Dat kan met onze workflow software KING Connect . KING Connect zorgt ervoor dat je werkprocessen efficiënt zijn ingericht en je veilig, AVG-proof en servicegericht kunt communiceren met je klant. Alle onderlinge communicatie, uitstaande vragenlijsten en bijvoorbeeld ook nog te accorderen documenten vinden jij en je klant direct online terug. Hierdoor wordt het verlenen van een hoogwaardige service en proactief adviseren nog eenvoudiger.

De oplossing voor jouw kantoor

Kenmerkend voor KING Accountancy zijn de talloze functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken. Onze software heeft een sterk financieel fundament, hoge gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Door onze goede samenwerking met diverse KING Accountancy altijd de ideale oplossing voor jouw onderneming samenstellen. Denk aan koppelingen met CRM-systemen, fiscale pakketten, payment providers en salarispakketten.

Heb je vragen of wil je gewoon eens sparren met één van onze collega’s? Neem contact met ons op via 088-035320 of verkoop.nl@bjornlunden.com