Home » Bosveld. Businesspartner voor je incassotraject.

Bosveld. Businesspartner voor je incassotraject.

Samen bereik je meer
Het is onze overtuiging dat we samen het beste resultaat bereiken. Dat kan alleen als je naast elkaar aan tafel zit en niet tegenover elkaar. We stemmen onze aanpak volledig af op de wensen, doelstellingen en ambities van onze klanten. We houden de lijnen kort, de verhoudingen gelijkwaardig en de relatie warm. Kennis van branche, bedrijf, mensen en debiteuren doet de rest. Hierdoor bereiken we meer. Betere samenwerking, meer vertrouwen, hogere score en sneller, duurzamer resultaat.

Exclusieve aanbiedingen voor Novak Leden
Speciaal voor alle Novak leden biedt Bosveld exclusieve aanbiedingen. Neem contact op met Jeroen van de Haar als u hiervan gebruik wilt maken of als u vragen heeft.

No cure no pay
Wij bieden u minnelijke incasso op basis van no cure no pay. Dat betekent dat wij geen kosten in rekening brengen bij geen resultaat.

Kosteloos advies en tips
Heeft u vragen of twijfels over uw eigen debiteurenbeheer? Wij geven u kosteloos  advies en tips over uw incassoproces en debiteurenportefeuille.

Korting op trainingen
U ontvangt 20% korting op alle Bosveld Academy trainingen. Onder andere trainingen: debiteurenbeheer, telefonisch incasseren, persoonsgericht incasseren (door het toepassen DISC-methodiek en motiverende gesprekstechnieken).

Korting op juridisch advies
Ontvang juridische bijstand tegen een gereduceerd uurtarief van € 110,00 in plaats van €129,00.

Over Bosveld
Bosveld is al ruim 35 jaar actief als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. Het is ons doel om het incassotraject van onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te  volbrengen. Om dat te bereiken werken wij als businesspartner binnen de accountancy  samen op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Waardoor ook de klanten van onze klanten beter en sneller geholpen worden. Organisaties kunnen bij Bosveld terecht voor onder andere, trainingen debiteurenbeheer, juridische dienstverlening, debiteurenbeheer, incasso en gerechtelijke executie.

Contact
Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders
Databankweg 26-30
3831 AL Amersfoort
E-mail: sales@bosveld.nl
Website: www.bosveld.nl

Directeur Jeroen van de Haar
Email: jvdhaar@bosveld.nl
Telefoon: 06-10266538

Gratis webinar voor accountants: Risicomanagement in debiteurenbeheer

Als accountant bevindt u zich voortdurend in een spanningsveld. Als gerechtsdeurwaarder begrijpen wij deze positie. Aan de ene kant bent u afhankelijk van uw klant, en aan de andere kant heeft u een wettelijke onafhankelijke positie. U neemt als beroepsprofessional besluiten en hebt bepaalde overtuigingen of eerdere ervaringen die het incasseren van uw facturen lastig kunnen maken. Wij merken dat debiteurenbeheer tijdens de coronacrisis een belangrijk aandachtspunt is en willen u daarbij helpen! Novak organiseert in samenwerking met Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders speciaal voor Novak-leden een Webinar op donderdag 30 juli van 10:30 uur – 11:15 uur . Tijdens dit Webinar krijgt u tools waarmee u het betalingsgedrag en risico’s van uw klant in tijden van crisis kunt herkennen en voorspellen.

 

BLOG: Risicomanagement van uw debiteurenbeheer: juist nu!

De versoepeling van de maatregelen rondom de coronacrisis, geven uw klanten in kwetsbare branches en sectoren na een maandenlange lockdown weer de ruimte om te ondernemen. Een groot aantal ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf heeft een flinke klap gekregen. De vraag is of sommigen deze klap nog te boven gaan komen, of de komende maanden door aanhoudende liquiditeitsproblemen om zullen vallen. En dat geldt zeker niet alleen voor bedrijven of toeleveranciers in de horeca, sport- of evenementensector.