Home » Bosveld. Businesspartner voor je incassotraject.

Bosveld. Businesspartner voor je incassotraject.

Over Bosveld
Bosveld is al ruim 35 jaar actief als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. Het is ons doel om het incassotraject van onze klanten in de accountancy zo snel en efficiënt mogelijk te volbrengen. Dat kan alleen als we naast elkaar aan tafel zitten en niet tegenover elkaar. Onze aanpak stemmen we volledig af op de wensen, doelstellingen en ambities van onze klanten. Waardoor ook de klanten van onze klanten beter en sneller geholpen worden. Goede kwaliteit leveren vindt Bosveld belangrijk, dat wordt bewezen met o.a. de certificering ISO 9001. Organisaties kunnen bij Bosveld terecht voor onder andere, trainingen debiteurenbeheer, juridische dienstverlening, debiteurenbeheer, incasso en gerechtelijke executie.

Contact
Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders
Databankweg 26-30
3831 AL Amersfoort
E-mail: novak@bosveld.nl
Website: www.bosveld.nl

Directeur Jeroen van de Haar
Email: jvdhaar@bosveld.nl
Telefoon: 06-10266538

Onze support aan Novak Leden

Speciaal voor alle Novak leden biedt Bosveld diverse aanbiedingen. Neem contact op met Jeroen van de Haar als u hiervan gebruik wilt maken of als u vragen heeft.

No cure no pay
Wij bieden u minnelijke incasso op basis van no cure no pay. Dat betekent dat wij geen kosten in rekening brengen bij geen resultaat.

Kosteloos advies en tips
Heeft u vragen of twijfels over uw eigen debiteurenbeheer? Wij geven u kosteloos  advies en tips over uw incassoproces en debiteurenportefeuille.

Korting op trainingen
U ontvangt 20% korting op alle Bosveld Academy trainingen. Onder andere trainingen: debiteurenbeheer, telefonisch incasseren, persoonsgericht incasseren (door het toepassen DISC-methodiek en motiverende gesprekstechnieken).

Juridisch advies
Ontvang juridische bijstand tegen een gereduceerd uurtarief van € 110,00 in plaats van €129,00.

In 3 stappen naar sneller betaalde facturen

Wilt u meer en sneller openstaande facturen incasseren, een hoger incassoresultaat, een betere cashflow? Met onze concrete tips en nieuwe inzichten kunt u zelf aan de slag. Download de bundel met video’s, tips en stappenplan.

 

BLOG: In 3 stappen naar 20% meer betaalde facturen

Natuurlijk wilt u dat uw klant netjes betaalt. Maar u wilt de relatie ook goed houden. Door meer dan 30 jaar ervaring met incasseren hebben we meerdere technieken ontdekt die erg effectief zijn om de openstaande facturen sneller betaald te krijgen, zonder dat u de relatie met uw klant schaadt. En het mooie is: u kunt deze technieken zelf in de praktijk brengen en succes boeken!

Lees verder.

Wilt u ook aan de slag met deze technieken en zo 20% meer van uw facturen betaald krijgen?

BLOG: Betaald krijgen én de klantrelatie goedhouden

Door Erwin van Wijk, toegevoegd gerechtsdeurwaarder en trainer bij Bosveld.

Er is geen ondernemer die de gevolgen van de coronacrisis niet merkt. Met een enkeling gaat het nu juist beter, maar de meeste hebben of krijgen het lastig. Het wordt een risico zodra uw klant u niet meer betaalt voor het werk dat u wel heeft verricht. Ondanks dat u begrip heeft voor de situatie, kan zo het probleem van uw klant ook gevolgen hebben voor u. Dat wilt u voorkomen. Maar hoe kunt u betaald krijgen en uw klantrelatie goed houden?