Home » Brand New Day

Brand New Day

Brand New Day is een Nederlandse online bank voor sparen, beleggen en pensioenen. Een klantvriendelijke prijsvechter die mensen helpt een buffer op te bouwen voor later. Klanten sparen of beleggen een aanvullend pensioenpotje bij elkaar en profiteren van het fiscale voordeel dat een Pensioenrekening met zich meebrengt. Brand New Day gelooft in het spreiden van risico’s voor rekeninghouders die zich richten op de lange termijn.

Verwijs uw klanten door naar Brand New Day voor een Pensioenrekening en ze hoeven geen afsluitkosten te betalen. Dat scheelt toch mooi € 45 bij een Pensioenrekening-beleggen en € 25 bij een Pensioenrekening-sparen. Meer informatie, een belafspraak maken of een rekening openen: allemaal via deze link.

Voordelen Novak-leden en hun klanten:

Klanten van accountants die zijn doorverwezen naar de landingspagina Pensioen voor later – Brand New Day en een Pensioenrekening (Box 1) openen hoeven geen afsluitkosten te betalen. Het gaat hier om € 45, – voor een Pensioenrekening-beleggen en € 25, – voor een Pensioenrekening-sparen.