Home »

Marktleider in bedrijfsinformatie

Company.info is marktleider in B2B-data. Ze beschikken over de meest actuele en complete bedrijfsinformatie die ze voor je samenbrengen, structureren en toepasbaar maken op basis van slimme technologie.

Hiermee helpen zij accountantskantoren om veilig en verantwoord zaken te doen door inzicht te geven in risico’s bij (potentiële) cliënten.

Company.info wordt reeds dankbaar gebruikt door meer dan 100.000 professionals in de zakelijke (financiële) dienstverlening, waaronder vele accountantskantoren. Company.info biedt verschillende oplossingen voor accountantskantoren.

Online portal

Sneller cliënten onboarden met het online portal voor bedrijfsinformatie

Tegenwoordig is voor accountantskantoren het cliëntacceptatieproces een belangrijke en verplichte activiteit.

Het onboarden en monitoren van nieuwe cliënten is vaak een tijdrovend proces.

Door gebruik te maken van het online portal voor bedrijfsinformatie van Company.info verloopt dit proces een stuk sneller en eenvoudiger.

In het online portal voor bedrijfsinformatie van Company.info vind je informatie over alle bedrijven in Nederland overzichtelijk op één plek.

Je vindt onder andere deze informatie over bedrijven in het online portal:

 • Algemene bedrijfsgegevens zoals adres- en contactinformatie, het aantal medewerkers, Uittreksels uit het Handelsregister en statuten.
 • Aandeelhoudersinformatie zoals de UBO en DMU van je (potentiële) zakenrelaties en de management- en concernstructuur.
 • Financiële informatie zoals jaarverslagen, kredietscore rapporten en de financiële status van de onderneming.

Deze informatie is per bedrijf gebundeld in een organisatieprofiel waardoor accountantskantoren een helder en totaal beeld krijgen van nieuwe cliënten.

Voordelen van het online portal van Company.info

 • Bespaar op KvK-kosten (40 tot 80 procent).
 • Bespaar tijd bij het onboarden van nieuwe cliënten.
 • Vereenvoudig je creditmanagement door inzicht in jaarcijfers.
 • Blijf op de hoogte van ontwikkelingen bij cliënten zoals nieuwe inschrijvingen in de regio, deponeringen bij de KvK, verhuizingen, bestuurswisselingen en overig nieuws uit meer dan duizend bronnen.

Ervaar de voordelen van het online portal zelf.

Vraag een gratis proefabonnement aan en maak 1 week lang gratis gebruik van het online portal voor bedrijfsinformatie.

KYC.app

KYC tool waarmee je aantoonbaar aan de Wwft voldoet

Als accountantskantoor ben je in het kader van Know Your Customer (KYC) verplicht om je (potentiële) cliënten en de risico’s die zij meebrengen te onderzoeken. Op basis daarvan besluit je: wel of niet accepteren. De KYC.app is een online tool die alle openbaar beschikbare informatie over bedrijven en hun bestuurders automatisch verzamelt en opslaat in je cliëntdossier. Met de KYC.app doorloop je de complete KYC-workflow snel waardoor je Wwft-richtlijnen efficiënter naleeft.

 • Automatiseer cliëntacceptatie en cliëntmonitoring voor KYC/CDD
 • Beperk het aantal handmatige handelingen en minimaliseer foutieve invoer
 • Vergemakkelijk het naleven van de Wwft
 • Voorkom zakendoen met frauduleuze of risicovolle ondernemingen

Ontdek de voordelen van de KYC.app

Wil je meer weten over de mogelijkheden en functionaliteiten van de KYC.app? Of ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan een persoonlijke demo aan.

Compliance API’s

Verzekerd zijn van actuele data in jouw software of CRM-systeem

Met de UBO en compliance API’s van Company.info wordt alle relevante bedrijfsinformatie die nodig is voor het onboarden van klanten automatisch toegevoegd aan je systeem. Zo breng je eenvoudig de concernstructuur in kaart, bepaal je de hoogste entiteit en check je de UBO op PEP, sancties en negatief nieuws direct vanuit jouw software of CRM-systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden van geïntegreerde data voor jouw organisatie? Of wil je één of meerdere API’s gratis testen, in je eigen CRM-, ERP- of ander systeem of op een externe omgeving?

Neem dan contact op met Nimmi Heiligers, partnermanager bij Company.info, om de mogelijkheden te bespreken. Te bereiken via nimmi.heiligers@Company.info.