Home »

Goed dat je er bent. Je bent op de juiste plek.

Het grotere goed dienen.

ComplianceWise is, zoals de naam al zegt, een bedrijf dat banken en financiële instellingen wil helpen om eenvoudig en aantoonbaar aan de complianceregels te voldoen. Was het toen niet zo gemakkelijk? Nee, het was bijna onmogelijk.

De hoeveelheid wet- en regelgeving waaraan kantoren moeten voldoen neemt alleen maar toe. Tijd vrijmaken om aan deze regellast te voldoen is niet mogelijk. Dit vanwege de hoge werkdruk waarmee accountants hebben te maken.

Eenvoudig en efficiënt 100% compliant
Om deze reden heeft ComplianceWise de Wwft-applicatie Grub ontwikkeld. Een applicatie welke zo eenvoudig en efficiënt is ingericht waardoor iedereen aan de Wwft kan voldoen. Daarnaast is het de enige applicatie waarmee u aan alle wet- & regelgeving wordt voldaan.

Hoe werkt Grub?
In enkele stappen kunt uw kantoor volledig Wwft-compliant handelen:

  1. Beleid: In de applicatie wordt uw gewenste (Novak) beleid vastgelegd.
  2. Onboarding: U onboard in 180 seconden een cliënt waarbij u controleert of automatisch verkregen data als een UBO-structuur en PEP, Sanctie en Negatieve media resultaten volledig zijn.
  3. Monitoring: De applicatie doet vervolgens al het werk voor u. Alleen bij proactieve meldingen vanuit Grub volgt u wijzigingen bij cliënt op.
  4. Rapportages: Het resultaat is een rapport die voldoet aan de vereisten van het BFT.

 

Software as a relieve

Welke resultaat dit heeft voor uw kantoor?

  1. Happy werknemers: De gestroomlijnde werkprocessen zorgen ervoor dat iedereen binnen uw kantoor graag met Grub werkt.
  2. Aandacht voor cliënt: U doorloopt snel de verplichte Wwft-checks waardoor u meer tijd heeft voor de cliënt.
  3. Tevreden toezichthouder: Alle risico’s heeft u inzichtelijk waardoor u de toezichthouder met een bakje koffie & een glimlach ontvangt.

Wilt u ervaren hoe Grub voor uw kantoor kan werken?